Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πάνω από τη Δημόσια Υγεία βάζoυν το συμφέρον της βιομηχανίας τροφίμων oι Βρυξέλλες..Δεν θέλουν να ξέρουμε τι τρώμε


Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η διαπλοκή κυριαρχεί και στα όργανα της ΕΕ ακόμα κι όταν πρόκειται για την υγεία του ευρωπαίου πολίτη. Συγκεκριμένα, το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε μεταξύ άλλων να μην αναφέρεται στην ετικέτα εάν... το προϊόν είναι μεταλλαγμένο ή περιέχει μεταλλαγμένες ουσίες, να μην τονίζεται η ύπαρξη αλλεργιογόνων στα τρόφιμα και να μην αναγράφονται στην ετικέτα τα φυσικά τρανς λιπαρά οξέα, ενώ έπειτα από μάχη (309 ψήφοι υπέρ, 309 κατά) εγκρίθηκε η αναγραφή στις ετικέτες των τροφίμων των θρεπτικών τους συστατικών. Η τελευταία πρόταση πολεμήθηκε τόσο από τη βιομηχανία τροφίμων όσο και από τις συντηρητικές δυνάμεις της Ευρωβουλής. Δυστυχώς, μεταξύ των ευρωβουλευτών που ψήφισαν κατά της υποχρεωτικής αναγραφής ήταν και οι δικοί μας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Σε σχετική δήλωσή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής ανέφερε: «Είναι μεγάλοι οι κίνδυνοι που δημιουργούνται για την υγεία (παχυσαρκία, διαβήτης, καρδιαγγειακές νόσοι και ορισμένοι τύποι καρκίνου) από τη διακίνηση ανέλεγκτων προϊόντων, την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση. Με τις τροπολογίες που προτείναμε βοηθούσαμε τους καταναλωτές να γνωρίζουν τι τρώνε. Δυστυχώς η διαπλοκή των συμφερόντων αποδείχθηκε πιο ισχυρή από την ασφάλεια των καταναλωτών και η βιομηχανία τροφίμων απέκτησε τον έλεγχο επεμβαίνοντας και στην παραγωγή και στην κατανάλωση».

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
 
Απο  http://krisaion.blogspot.com/2010/06/o-o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...