Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο Ρουβάς έγινε και επιχειρηματίας!

Καινούργιους επαγγελματικούς δρόμους ανοίγει ο Σάκης Ρουβάς. Μετά το τραγούδι, την ηθοποιία και την παρουσίαση, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ασχοληθεί και με την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. Μαζί με τον αδερφό του Βασίλη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία “ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΕΠΕ)” ανοίγοντας τον δρόμο για μια ακόμα επιτυχημένη καριέρα στα πλατό του κινηματογράφου από το πόστο του παραγωγού. Ο Βασίλης Ρουβάς, είναι ο άνθρωπος που ο τραγουδιστής εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο. Σύμφωνα με το καταστατικό που κατέθεσαν τα δυο αδέρφια, η ...

“ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕ” δραστηριοποιείται στο χώρο του κινηματογράφου παρέχοντας υπηρεσίες παραγωγής ή συμπαραγωγής αλλά και διανομής ταινιών. Το κεφάλαιο της εταιρείας ορίστηκε στα 10.500 ευρώ και ο Σάκης Ρουβάς έχει αναλάβει τη διαχείρισή της μαζί με τον αδερφό του Βασίλη.

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_2793.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...