Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τι κάνουν στην Θήβα και δέχονται πολλά "μπράβο";

Εμείς τι κάνουμε;;;

Στην φωτογραφία που βλέπετε μαζεύτηκε πολύς κόσμος στην Θήβα.
Πρόκειται για μια προσπάθεια προκειμένου να ομορφύνει το κέντρο της πόλης.
Πάντως και ο Δήμαρχος επαίνεσε αυτή την προσπάθεια αλλά και οι πολίτες.
Πολλοί περνούσαν από το σημείο και βλέποντας τους τους έλεγαν "μπράβο".
Τι έκαναν άραγε;

Διάφορα  λουλούδια εποχής φύτεψαν στα παρτέρια του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα οι υπάλληλοι της υπηρεσίας κήπων του Δήμου Θηβαίων, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Βενιζέλου.
Πρόκειται για μια προσπάθεια της υπηρεσίας προκειμένου να ομορφύνει το κέντρο της πόλης αλλά και να γεμίσει με περισσότερο πράσινο.
Παράλληλα, πολύχρωμα λουλούδια έχουν φυτευτεί και σε άλλα σημεία ενώ ανάλογη δράση έχει προγραμματιστεί να γίνει εκεί όπου λείπει το πράσινο.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος τόνισε χαρακτηριστικά:


«Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας ότι ανεξάρτητα με το έργο των αρμοδίων υπηρεσιών και εμείς οι πολίτες εκτός από απαιτήσεις έχουμε και υποχρεώσεις. Να σεβόμαστε το περιβάλλον, να φροντίζουμε να διατηρούνται καθαροί οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι πράσινου και γιατί όχι, όταν μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς στην αισθητική τους αναβάθμιση».

evianews 

http://i-diadromi.blogspot.com/2010/06/blog-post_1291.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...