Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Καλά να μας μπεί ο καινούργιος χρόνος!

By "Showbitch"


ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

2 σχόλια:

  1. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΧΑΝΙΔΑΣ

    http://3.bp.blogspot.com/_FzkphjiTux8/TRyiR6zjjyI/AAAAAAAAHic/DlYQNVp4rUU/s640/PRASINI+ANAPTYXI.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι το τέλος του 2011 η κάρτα του πολίτη!
    Η νέα κάρτα του πολίτη θα είναι εδώ στο τέλος του 2011! Ακάθεκτη προχωρά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην απο-ιεροποίηση της ζωής των Ελλήνων πολιτών και τη μετατροπή τους σε εύκολα ελεγχόμενους μαζανθρώπους, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες.

    Σε μια απόπειρα να ελέγξει τις αντιδράσεις εν όψει της έλευσης της ολοκληρωτικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα ανατρέψει ή θα καταστήσει ανδρείκελα μέσω απανωτών μνημονίων τις εκλεγμένες εθνικές κυβερνήσεις, το Μαξίμου επιβάλλει την αντίχριστη κάρτα του πολίτη.

    Φυσικά, οι του ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύονται και την αρνητική συγκυρία, με τα νοικοκυριά να παλεύουν στην πλειοψηφία τους για το φαγητό της επόμενης ημέρας...

    Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η απόφαση ελήφθη. Η διαδικασία για τη νέα κάρτα θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2011, υποχρεώνοντας τους πολίτες να «γδυθούν» ενώπιον της (υπερεθνικής πλέον) εξουσίας, αποκαλύπτοντας τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα.

    Η κάρτα θα είναι υποχρεωτική, καθώς σε λίγο καιρό δεν θα γίνεται καμία συναλλαγή χωρίς αυτήν, ενώ θα χρησιμοποιείται και ως διαβατήριο. Ουσιαστικά, ο πολίτης εκβιάζεται... Θα την παραλάβεις, του λένε, θέλεις δεν θέλεις.

    Αλλιώς, δεν θα μπορείς ούτε να φύγεις από τη χώρα! Φυσικά, όταν η κάρτα του πολίτη γίνεται και διαβατήριο, παρέχεται πρόσβαση στα δεδομένα μας και σε υπερεθνικά κέντρα εξουσίας...

    Στην κάρτα πάντως, την οποία λανσάρει το κράτος, θα περιλαμβάνονται ο ΑΜΚΑ, τα στοιχεία ταυτότητας και του ΤΑΧΙS, καθώς και το δημοτολόγιο, ώστε να τα έχουν όλα τα στοιχεία μας μονομιάς και να μας «διαλύουν» κατά το δοκούν.

    Προσέξτε: ο πολίτης με την κάρτα θα υποχρεούται να πραγματοποιεί όλες τις συναλλαγές του, ώστε το σύστημα να γνωρίζει πού πηγαίνει, τι τρώει και πίνει, τις συνήθειές του, τα πήγαινε-έλα, τις επαφές του και γενικότερα, όλη τη «μακέτα» της ζωής του. Μιλάμε για το απόλυτο αίσχος, από την παγκόσμια διακυβέρνηση και τους θιασώτες της, που αρέσκονται στο ρόλο του ηδονοβλεψία.

    Η κάρτα, η οποία απο-ιεροποιεί οριστικά τη ζωή μας, μετατρέποντάς μας σε αριθμούς, θα είναι στην ουσία η νέα μας ταυτότητα. Θα έχει τις διαστάσεις μιας πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει όλη μας τη ζωή. Φυσικά, θα μας μειώσει δραστικά το εύρος των δραστηριοτήτων μας, καθώς η έκθεσή μας στο άγρυπνο μάτι της εξουσίας, θα είναι συνεχής.

    Όλη η χώρα δηλαδή, θα μετατραπεί σε ένα ατελείωτο big brother (μεγάλο αδελφό), που θα παρακολουθεί κάθε μας κίνηση. Για να μην εγκληματούμε και φοροδιαφεύγουμε... Η υποκρισία τους, είναι απύθμενη: την ώρα που θέλουν να ελέγξουν την εγκληματικότητα, λαμβάνουν μέτρα που ευνοούν την κοινωνική ελευθεριότητα.

    Η ελληνική (;) Πολιτεία, μετατρέπεται σε δυνάστη και η χώρα μας, σε απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Τα όσα λέει η Πολιτεία, ότι δηλαδή η κάρτα του πολίτη θα διαθέτει «υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας» και ότι θα προστατεύονται τα προσωπικά μας δεδομένα, μόνο ως ανέκδοτο ακούγονται.

    Και γιατί τόση πρεμούρα, μέσα στη δίνη αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, να υλοποιηθεί ένα τόσο ακριβό project; Οι λόγοι, είναι προφανείς... Πλέον, η λύση είναι μία: αντίσταση μέχρι τελικής πτώσεως, ώστε να μην περάσουν τα πρόστυχα και ανίερα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Όσοι Έλληνες χριστιανοί δεν αγωνιστούν τώρα κατά της κάρτας του πολίτη, θα καταστούν σύντομα δεσμώτες. Και δεν θα μπορούν να επικαλεστούν τη δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...