Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Βρήκαν σκάφος με 24 παράνομους μετανάστες, κοντά στη Λευκίμμη

Ένας διακινητής και 24 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. ανατολικά του λιμανιού της Λευκίμμης, από στελέχη του λιμενικού.

Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του, η Λιμενική Αρχή: Η οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε για την ύπαρξη μικρού ακυβέρνητου σκάφους στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή στο οποίο επέβαινε μεγάλος αριθμός ατόμων. Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Λευκίμμης με τη συνδρομή του Ε/Π-Α/Κ σκάφους «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» Λ.Κ. 6543 και του Ε/Π-Α/Κ σκάφους «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ» Λ.Λ. 144 μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν το Ε/Ρ-Α/Ψ σκάφος «ΕΛΕΝΑ» Λ. Κέρκυρας 5417 με χειριστή 27χρονο αλλοδαπό και στο οποίο επέβαιναν είκοσι τέσσερις (24) μετανάστες.
Το «ΕΛΕΝΑ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ» στο λιμάνι Λευκίμμης, όπου διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν. Από τη Λιμενική Αρχή Λευκίμμης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...