Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Στην κορυφή της Ευρώπης ομάδα Ελλήνων καρδιολόγων

Διεθνής πρωτιά σε διαγωνισμό γνώσεων καρδιολογίας απέσπασε ομάδα της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ

Την πρώτη θέση, κατέκτησε η ομάδα της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, στο διεθνή διαγωνισμό, με τίτλο: “European Society of Cardiology quiz» που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου της που φέτος διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη.Οι Eλληνες καρδιολόγοι διακρίθηκαν στην πρώτη θέση εξεταζόμενοι σε ένα διαγωνισμό γνώσεων καρδιολογίας και κατανόησης της εφαρμογής των κατευθυντήριων οδηγιών, στον οποίο μετείχαν διεθνώς καταξιωμένοι συνάδελφοί τους από τα καρδιολογικά κέντρα Royal Brompton Hospital του Λονδίνου και Bakulev Scientific Center της Μόσχας.
Η ομάδα της Α” Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ αποτελείται από τον καθηγητή Καρδιολογίας Χαράλαμπο Καρβούνη, τον αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας Γεώργιο Σιάνο, το λέκτορα Γεώργιο Γιαννακούλα, τους επιστημονικούς συνεργάτες Βασίλειο Καμπερίδη και Απόστολο Τζίκα καθώς και τον ειδικευόμενο, Θωμά Γκότσιο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...