Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ «ΚΛΗΡΩΝΕΙ» ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Πηγές του Μαξίμου επισημαίνουν πως ο Αλ. Τσίπρας θέτει ως πρωταρχικό στόχο να κλείσει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές και μετά να προχωρήσει στην ανακοίνωση του «εκλεκτού» για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως το καταληκτικό τηλεφώνημα μπορεί να γίνει ακόμα και αύριο, Σάββατο.
Φαβορί για την Προεδρία είναι ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και σε όλα τα επίπεδα για τη θέση του ανώτατου άρχοντα της Ελληνικής Δημοκρατίας, προσδίδοντας μάλιστα στην επιλογή αυτή και το χαρακτήρα της ευρείας συναίνεσης με τον οποίο θέλει να τη συνδέσει.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο υποψήφιος Πρόεδρος θα πρέπει να ανακοινωθεί ένα μήνα πριν από τη λήξη της θητείας του νυν Προέδρου. Η θητεία του κ. Παπούλια λήγει στις 12 Μαρτίου, οπότε θα έπρεπε ήδη να είχε ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου.
Πάντως αν όντως ο κ. Αβραμόπουλος είναι ο... εκλεκτός, τότε θα υπάρξει αλλαγή και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...