Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τη βρήκαν σώα, στις Βιταλάδες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση εντοπισμού της Γεωργίας Κατέχη, για την οποία είχε δηλωθεί η εξαφάνιση την Κυριακή το βράδυ. - Στην επιχείρηση της συμμετείχε το σύνολο των διαθέσιμων αστυνομικών δυνάμεων του νησιού, μονάδες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι εντοπισμού της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντικές ομάδες έρευνας και διάσωσης.



Αίσια έκβαση είχε η επιχείρηση εντοπισμού της 38χρονης Γεωργίας Κατέχη στην Κέρκυρα, η οποία ολοκληρώθηκε με την ανεύρεση της τη Δευτέρα το μεσημέρι σε κρημνώδη περιοχή της νότιας Κέρκυρας.
Την εξαφάνιση της 38χρονης είχαν αναγγείλει οι οικείοι της την Κυριακή το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και άμεσα οργανώθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις της Κέρκυρας, πεζοπόρο τμήμα και ειδικών σκύλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας καθώς και μέλη εθελοντικών ομάδων έρευνας και διάσωσης.
Από τις εκτεταμένες και συστηματικές έρευνες που επακολούθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κέρκυρας σε δασική περιοχή των Βιταλάδων Κέρκυρας, το αυτοκίνητο της 38χρονης και στην συνέχεια αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) εντόπισαν την 38χρονη σε κρημνώδη τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή, ελαφρά τραυματισμένη.
Η 38χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου και νοσηλεύεται.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...