Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Απίστευτη βαρβαρότητα: Το ISIS καταστρέφει μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου!

Το Ισλαμικό Κράτος, εξακολουθεί να προκαλεί ανυπολόγιστες  καταστροφές  και λεηλασίες αρχαιοτήτων, ελληνικών, ρωμαϊκών, αλλά και  ασσυριακών. Τα μέλη του ISIS, καταστρέφουν  χριστιανικές εκκλησίες, όλων των χριστιανικών δογμάτων.
 Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει τζαμιά σιιτών μουσουλμάνων, ως αιρετικά.
Το Ισλαμικό Κράτος καίει βιβλιοθήκες, ανατινάζει εργαστήρια στο Πανεπιστήμιο της Μοσούλης. Το Ισλαμικό Κράτος είναι ο απόλυτος μεσαίωνας και συναγωνίζεται σε θηριωδίες τους φανατικούς Σύρους πρωτοχριστιανούς.



Τελευταία εκτεταμένη καταστροφή από το Ισλαμικό Κράτος συνέβη στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Μοσούλη.



Το μοναστήρι του Μαρ Γιωργής (Mar Gurguis), δηλαδή Άη Γιώργης, όπως το προφέρουν οι Ασσύριοι χριστιανοί μονοφυσίτες στη γλώσσα τους, χτίστηκε τον 17ο αιώνα και βρίσκεται βόρεια της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ. Η εκκλησία του μοναστηριού χτίστηκε το 1931 πάνω στα θεμέλια της παλιάς εκκλησίας.



Το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε εικόνες, βιτρό, αποκαθήλωσε όλους τους σταυρούς και «επιτέθηκε» και στο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου με βαριοπούλες. Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...