Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Σταδιακή αποκατάσταση της Ευγ. Βουλγάρεως

H πορεία του έργου ανάπλασης της οδού Ευγένιου Βουλγάρεως συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο παλαιό Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καββαδίας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Αλέκος Φαΐτάς, ο εργολάβος του έργου κ. Γαλάνης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων, σε σχέση με το εκτελούμενο έργο.
Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, «οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου ζήτησαν από τη Δημοτική Αρχή, να επιταχυνθούν οι εργασίες, ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου, καθώς και τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της όχλησης της γύρω περιοχής κατά τη διάρκεια των εκτελούμενων εργασιών».
Τι ειπώθηκε στο Δημ. Συμβούλιο
Σε ενημέρωση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Β. Καββαδίας ανέφερε ότι στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν οι πλάκες από την αρχή της Ευγ. Βουλγάρεως έως και το σημείο που εντοπίστηκαν αρχαιολογικά ευρήματα.
Θα απαιτηθεί βέβαια η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού της ΔΕΥΑΚ με νέο καθώς ο υπάρχων χρονολογείται από το 19ο αιώνα…
Σημειώνεται ότι στην αρχική μελέτη δεν είχε προβλεφθεί η αντικατάσταση αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα κονδύλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...