Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Νεαροί ξήλωσαν τα κλιματιστικά ξενοδοχείου

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Κέρκυρας διαδοχικές υποθέσεις κλοπών επαγγελματικού εξοπλισμού στην Κέρκυρα και σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες σε βάρος συνολικά πέντε ημεδαπών ηλικίας από 17 εως 33 ετών.


Αναλυτικότερα, κατά την διερεύνηση της πρώτης περίπτωσης που αφορούσε υπόθεση κλοπής συστήματος αφαλάτωσης και εξοπλισμού άντλησης υδάτων από υπαίθρια περιφραγμένη έκταση, το μεσημέρι της Παρασκευής 20.02.2015, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομική έρευνα ως δράστες δύο ημεδαποί 25 και 33 ετών.
Αντίστοιχα κατά την διερεύνηση μιας ακόμη υπόθεσης κλοπής μονάδων κλιματισμού από ξενοδοχειακή εγκατάσταση στην Κέρκυρα αξίας 4000 ευρώ περίπου, το πρωί της Κυριακής 22.02.2015, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί 17,18 και 27 ετών,.
Από την εξέλιξη της διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης βρέθηκαν στην κατοχή των τριών ημεδαπών οι μονάδες κλιματισμού που αφαιρέθηκαν , οι οποίες και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των εμπλεκομένων στις δύο αυτές διαφορετικές υποθέσεις, διαβιβάσθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...