Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Σε ειδικό κελί των φυλακών Κέρκυρας ο πα-«τέρας» που τεμάχισε την 4χρονη Άννυ

anni pateras

Στις φυλακές της Κέρκυρας θα μεταφερθεί τελικά ο πατέρας της Αννυς Μπορίσοβα που κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε το τεσσάρων ετών κοριτσάκι του, αν και η αρχική εισαγγελική παραγγελία ήταν για τις φυλακές Τρικάλων.




Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρονης κόρης του.
Η ανθρωποκτονία της μικρής Άννυ έχει προκαλέσει σοκ, ενώ ήδη ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή απλών ανθρώπων που τον αποδοκίμασαν έντονα κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του στον ανακριτή όπου και απολογήθηκε.
Ο 27χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακες της Κέρκυρας. Βάσει της αρχικής εισαγγελικής παραγγελίας επρόκειτο να μεταφερθεί στις φυλακές Τρικάλων, ωστόσο μετά από συνεννόηση του Υπουργειου Δικαιοσύνης με τις εισαγγελικές αρχές ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στην Κέρκυρα όπου ήδη έχει ετοιμαστεί κελί για να κρατηθεί μόνος του και να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας.
Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και μέχρι τότε θα κρατήθει στη ΓΑΔΑ.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...