Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Φιλαρμονική Κυνοπιαστών

Ανανεώθηκε για δύο ακόμη χρόνια η εμπιστοσύνη των μελών της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, στην Διοίκησή της, μέσα από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Κυριακής 26 Απριλίου 2015.

Στη συνέλευση που είχε μαζικό χαρακτήρα, η διοίκηση παρουσίασε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της, κατατέθηκαν 9 υποψηφιότητες (τέσσερις (4) παλιές και πέντε (5) νέες) για τις 7 θέσεις του Δ.Σ. και στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 116 μέλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης της Φιλαρμονικής που αναρτήθηκε σε κεντρικά σημεία του χωριού, ψήφισαν 116 μέλη, και βρέθηκαν 115 έγκυρα ψηφοδέλτια, στα οποία οι εννιά υποψήφιοι έλαβαν σταυρούς προτίμησης ως εξής: 1. Αντώνης Ν. Πουλημένος 99 σταυρούς, 2. Κωστής Σπ. Γλυκιώτης 97, 3. Ηλίας Χ. Μακρής 84, 4. Δημήτρης Παπαδόπουλος 78, 5. Κατερίνα Θ. Μωραϊτη 77, 6. Παναγιώτης Γ. Ιωακειμίδης 73, 7. Αιμιλία Φωτεινού71, 8. Χρήστος Θ. Παϊπέτης 32, 9. Δημήτρης Β. Μαζαράκης 30.
Από τους ανωτέρω, οι επτά πρώτοι θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ οι δύο τελευταίοι θα είναι αναπληρωματικά μέλη.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αμέσως επόμενες μέρες και έχει να διαχειριστεί τον Όμιλο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, από οικονομική άποψη, περίοδο, για την οποία ωστόσο εκδηλώνεται ενθαρρυντική διάθεση στήριξης από συνδρομητές – μέλη της που είναι πλέον το μοναδικό στήριγμά του. Σημειώνεται ότι τον επόμενο χρόνο, το 2016, η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών θα συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής (είχε ιδρυθεί ως Εκπολιτιστικός Προοδευτικός Όμιλος Κυνοπιαστών, το 1966).
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...