Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η Κέρκυρα μέσα από μία μοναδική ταινία γερμανικής παραγωγής

Το Κρατικό Γερμανικό Τηλεοπτικό Κανάλι WDR, την Άνοιξη του 2014 προχώρησε στην παραγωγή ταινίας 90 λεπτών αφιερωμένη στην Κέρκυρα με θέμα «Πανέμορφη Κέρκυρα», προβάλλοντας όλες τις ομορφιές του νησιού, τη φύση, τα γραφικά χωριά, την Περίθεια, το χωριό Κρήνη, τις παραλίες, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, την Ανάσταση το Πάσχα στη Σπιανάδα, το Αχίλλειο, την πόλη της Κέρκυρας και κάθε γωνιά του νησιού που δεν χωράει ο νους σας!

Η παρουσιάστρια είναι η Andrea Grießmann και είναι μια από τις γνωστότερες παρουσιάστριες του WDR. Η σεναριογράφος της εκπομπής Sabine Fricke, που επιμελήθηκε την κάθε σκηνή της ταινίας είναι επίσης από τους βασικότερους συντελεστές του καναλιού και έχει φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κέρκυρα. Την παρουσιάστρια Andrea Grießmann συνοδεύει ως μεταφράστρια η Ελληνίδα Μαρία Τσούκη. Η ταινία προβλήθηκε στο WDR στις 22 Μαρτίου 2015 και έτυχε μεγάλης τηλεθέασης. Μια μοναδική παραγωγή για το νησί μας η οποία ξεπερνάει κάθε προσδοκία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η προβολή την Πρωτομαγιά στον Αρίλλα
Η ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους θα προβληθεί στην Κέρκυρα στα πλαίσια εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας Αρίλλα, την 1η Μαΐου (ημέρα Περιπάτου) το μεσημέρι και την 20η Ιουνίου (Βραδιά Μακαρονάδας) στις εγκαταστάσεις της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας στον Αρίλλα.

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...