Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Στην κορυφή του «Ευχίδειου Άθλου» ο Σπύρος Αγάθος


basiki dromos
Ο νικητής έτρεξε τα 107.5 χιλιόμετρα σε 9 ώρες και 43 λεπτά. - Πολύ θετική κι η εμφάνιση του Ν. Σεχάτη, που τερμάτισε στη 13η θέση με νέο ρεκόρ. - «κλείδωσαν» την πρόκρισή για το «Σπάρταθλον» των... 247 χιλιομέτρων.



Οι κερκυραϊκές διακρίσεις στους αγώνες υπεραποστάσεων συνεχίστηκαν και στον διεθνή αγώνα «Ευχίδειο Άθλο». Πρόκειται για ένα αγώνα, που το μήκος της συνολικής διαδρομής του αγγίζει τα 107,5 χιλιόμετρα.
Με το Σπύρο Αγάθο να αναδεικνύεται, μάλιστα, ο νικητής της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τερματίζοντας την απόσταση σε 9 ώρες και 43 λεπτά. Με συνέπεια, να διατηρεί το αήττητο του για 2η σερί χρονιά.


dromos2


Από την άλλη, εξαιρετική ήταν η συμμετοχή και του έτερου Κερκυραίου, Νίκου Σεχάτη. Ο οποίος, σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ, με 11 ώρες και 58 λεπτα, τερματίζοντας στη 13η θέση.
Μάλιστα, κι οι δύο υπερμαραθωνοδρόμοι (σ.σ. αστυνομικοί στο επάγγελμα) με τις επιδόσεις τους «κλείδωσαν» την συμμετοχή τους στο προσεχή διεθνή αγώνα, το «Σπάρταθλον».
Όσο για το τι εστί «Σπάρταθλον»; Απλά, ο πιο... δύσκολος αγώνας, ίσως στον κόσμο, με τη συνολική απόσταση της διαδρομής να φτάνει στα 247 χιλιόμετρα.
Για την ιστορία, τέλος, στον «Ευχίδειο Άθλο» συμμετείχαν 155 δρομείς, εκ των οποίων ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι 135.

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...