Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Δένδιας:Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. αυτό που συνέβη με το ΠΑΣΟΚ

Σημάδια ΠΑΣΟΚ βλέπει ο Ν. Δένδιας στο κόμμα του καθώς, όπως δήλωσε σε συνέντευξή στο Mega, η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο αν συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μία τακτική δικαίωσης και πρόσθεσε:
«Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. αυτό που
συνέβη με το ΠΑΣΟΚ». Οταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα, συμπλήρωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση, ο Ν. Δένδιας σημείωσε ότι κλείνουν 60 επιχειρήσεις την ημέρα, καθώς επί πέντε μήνες συνεχίζεται το σκοτσέζικο ντους με τη διαπραγμάτευση. «Αυτή η ιστορία με την συμφωνία πρέπει επιτέλους να τελειώνει», συμπλήρωσε.
Σχολιάζοντας τη στάση που πρέπει να κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, παρατήρησε ότι η ΝΔ επί της αρχής πρέπει να στηρίξει μία συμφωνία, αλλά επί των άρθρων οφείλει να καταγγείλει μία φοροεπιδρομή και συμπλήρωσε «Εάν η κυβέρνηση μετατρέψει σε "ψήφο εμπιστοσύνης" την ψήφο για την συμφωνία, τότε η ΝΔ δεν μπορεί να την ψηφίσει».
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...