Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Σε 12 από 16 κρατίδια “χτύπησαν” οι “ευπαθείς” της Γερμανίας...

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την συντονισμένη επίθεση λαθρομεταναστών την Πρωτοχρονιά στην Γερμανία.

H γερμανική αστυνομία σε νέα της έκθεση, αναθεώρησε την έκταση των επιθέσεων που έγιναν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς σε βάρος γυναικών σε όλη τη χώρα, επισημαίνοντας ότι τα εν λόγω περιστατικά δεν σημειώθηκαν μόνο στην Κολονία, αλλά σε 12 από τα 16 κρατίδια.
Συνολικά σε δώδεκα από τα συνομόσπονδα γερμανικά κρατίδια καταγγέλθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις και ληστείες τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς την 1η Ιανουαρίου, ανέφεραν η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung και τα τηλεοπτικά κανάλια NDR και WDR επικαλούμενα την έκθεση της δικαστικής αστυνομίας (ΒΚΑ). «Το φαινόμενο της σεξουαλικής βίας, που εν μέρει συνδυάζεται με ληστείες, είναι μεγαλύτερο απ’ όσο γνωρίζαμε μέχρι τώρα», γράφει η γερμανική εφημερίδα στον ιστότοπό της. Οι περισσότερες καταγγελίες, περίπου 1.000, έχουν γίνει στη Ρηνανία-Βόρεια Βεστφαλία (στην Κολονία, το Ντίσελντορφ και το Μπίλεφελντ). Σε μικρότερο βαθμό, παρόμοια επεισόδια καταγράφηκαν στην Έσση (31), τη Βαυαρία (27), τη Βάδη-Βιρτεμβέργη (25), τη Βρέμη (11) και το Βερολίνο (6). Από μία καταγγελία για επίθεση δέχτηκαν οι αρχές στην Κάτω Σαξονία, το Βρανδεβούργο, τη Σαξονία, τη Ρηνανία-Παλατινάτο και το Σάαρλαντ. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, τα θύματα ήταν γυναίκες. Οι μάρτυρες καταθέτουν ότι οι δράστες ήταν συχνά αλλοδαποί έφηβοι ή νεαροί άνδρες, ηλικίας17-30 ετών.
Οι επιθέσεις της Κολονίας, που οι αρχές τις αποδίδουν σε νεαρούς βορειοαφρικανικής και αραβικής καταγωγής, στάθηκαν αφορμή για μια ευρεία συζήτηση στη Γερμανία για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τις συνέπειες από την άφιξη πάνω από 1 εκατομμυρίου προσφύγων εντός του 2015.
Να δούμε τώρα τι θa πεί η κυρία Μέρκελ, αν πρόκειται πάλι για μεμονωμένα περιστατικά…
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...