Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη! Επιχείρηση αφανισμού των Χριστιανών... (Επίσημα Στοιχεία)

isis
Το σχέδιο των μουσουλμάνων για αφανισμό του Χριστιανισμού καλά κρατεί, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της διεθνούς οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα "Ανοιχτές Θύρες", το 2015 έχασαν τη ζωή τους 7.100 Χριστιανοί.
Το 2014 είχαν αφαιρεθεί οι ζωές 4.344 χριστιανών, γεγονός που δείχνει πως ο αριθμός των μαρτύρων διπλασιάστηκε μέσα σε δώδεκα μήνες.
Ο οργανισμός μάλιστα τονίζει πως στον πλανήτη υπόκεινται σε παρενοχλήσεις με διάφορους τρόπους, 150 εκατομμύρια (!) Χριστιανοί.
Το χρόνο που μας πέρασε καταστράφηκαν 2406 ναοί, ενώ το θλιβερότερο όλων είναι πως στην έκθεση ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες των διωγμών απολαμβάνουν καθεστώς ατιμωρησίας, γεγονός που αυξάνει το φόβο των Χριστιανών που έχουν διωχθεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, οι διωγμοί παρατηρούνται κυρίως σε χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Σομαλία και η Νιγηρία, σημαντικά έχει επιδεινωθεί η κατάστασης στην Ερυθραία, το Πακιστάν και τη Λιβύη.
Περίεργη θέση κατέχει στη λίστα η Βόρεια Κορέα, όχι για τα στοιχεία των διωγμών, αλλά επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με τις διώξεις των χριστιανών σε αυτή τη χώρα. Κανείς δεν τολμά να δώσει πληροφορίες!
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...