Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος έλιωσε 5 ανθρώπους κάτω από μπουλντόζα!

Νέο φριχτό έγκλημα από το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ. Πέντε αντιφρονούντες πολίτες έλιωσαν κάτω από τις ερπύστριες μπουλντόζας, κατηγορούμενοι ως εχθροί της οργάνωσης. 

Σύμφωνα με τοπικές πηγές που μίλησαν σε ιρακινά Μέσα, το Ισλαμικό Κράτος έλιωσε τους πέντε στο κέντρο της Μοσούλης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ και πρωτεύουσας της επαρχίας Νινευή, που καταλήφθηκε από τους τζιχαντιστές τον Ιούνιο του 2014. 
Τοπική πηγή ανέφερε στο IraqiNews: «Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν πέντε πολίτες συνθλίβοντάς τους κάτω από μια τεράστια μπουλντόζα, αφού πρώτα τους έδεσαν», προσθέτοντας ότι μετά την εκτέλεση, η οργάνωση μετέφερε τα πτώματα και τα πέταξε στην περιοχή Αλ Χάσα στα δυτικά της πόλης. 
 Η πηγή που ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά της, εξήγησε ότι η οργάνωση εκτέλεσε τους πέντε πολίτες επειδή τους έκρινε ενόχους για «αποστασία, παραβίαση των κανόνων του Ισλάμ και συνεργασία με τις κυβερνητικές δυνάμεις» 

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...