Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κολωνία: Οι πρόσφυγες βίασαν Γερμανίδες και η κυβέρνηση τιμώρησε τον διοικητή της αστυνομίας!


Τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη αποκαλύπτουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο επιβολής της πολυπολιτισμικότητας στους λαούς της Ευρώπης. Αλλιώς δεν εξηγούνται οι παλαβομάρες που συμβαίνουν..



Θυμηθείτε το "Σχέδιο Kalergi"
Τελευταίο γεγονός που αποδεικνύει την ύπαρξη σχεδίου είναι αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στην Κολωνία. Πάνω απο 100 γυναίκες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού από πρόσφυγες και αντί να τιμωρηθούν οι δράστες και να σταματήσει πλέον η πολιτική των ανοικτών συνόρων που προωθεί το εβραϊκό λόμπι στην Ευρώπη, η εβραϊκής καταγωγής καγκελάριος Μέρκελ έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο διοικητής της αστυνομίας γιατί δεν προειδοποίησε τις γυναίκες να μην περάσουν απ' την περιοχή γιατί θα κινδύνευαν εξαιτίας του .. διαφορετικού πολιτιστικού υπόβαθρου των λαθρομεταναστών!
Δηλαδή δεν φταίνε οι βιαστές αλλά ο διοικητής που δεν προειδοποίησε τα θύματα να μην περάσουν από εκεί!
Αυτή είναι η Ευρώπη της διαφορετικότητας στην οποία μας οδηγούν οι διάφορες εβραϊκές οργανώσεις όπως θα δείτε στο βίντεο.



Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής της αστυνομίας της Κολωνίας μετά από τις δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις στην πόλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Από το ΕΘΝΟΣ η είδηση



«Ο διοικητής της αστυνομίας της Κολωνίας Βόλφγκανγκ Άλμπερς έχει τεθεί σε αργία» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας. Η αστυνομία της Κολωνίας έχει δεχτεί έντονη κριτική, καθώς δεν κατάφερε να προστατεύσει 106 γυναίκες από σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την ίδια ώρα, σημειώθηκαν και δεκάδες κλοπές. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει 31 ανθρώπους που έχουν κάποια σχέση με τις επιθέσεις, 18 από τους οποίους αιτούνται άσυλο στη Γερμανία. Σήμερα, προχώρησε σε δύο συλλήψεις.
Αντίστοιχες επιθέσεις σημειώθηκαν στη Ζυρίχη, με δεκάδες γυναίκες να καταθέτουν ότι από την μια πλευρά τους έκλεβαν τα πορτοφόλια και από την άλλη τις παρενοχλούσαν σεξουαλικά.  Έρευνες έχει ξεκινήσει και η αστυνομία του Ελσίνκι στην Φινλανδία, που χτες ανακοίνωσε ότι υπάρχουν δύο υποθέσεις που πιθανώς να πραγματοποιήθηκαν από πρόσφυγες. 
Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολονίας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχτηκε για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των επιθέσεων εναντίον δεκάδων γυναικών τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο DPA επικαλούμενο τοπικές πηγές.
http://www.iefimerida.gr/news/244613/se-prosorini-argia-o-arhigos-tis-astynomias-tis-kolonias
Ο Βόλφγκανγκ Άλμπερς τέθηκε σε «προσωρινή αργία» ανέφερε το πρακτορείο.
Μια πηγή της τοπικής κυβέρνησης που μίλησε στο πρακτορείο Ρόιτερς είπε ότι ο 60χρονος αστυνομικός διευθυντής ενημερώθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών του κρατιδίου Ραλφ Γιέγκερ ότι θα βγει σε πρόωρη συνταξιοδότηση.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 1.000 νεαροί άνδρες, «βορειοαφρικανικής ή αραβικής καταγωγής» επιτέθηκαν σε γυναίκες, τις λήστεψαν ή τις απείλησαν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό.
Ο Άλμπες έχει δεχτεί σφοδρά πυρά από όλες τις πλευρές για την αδράνεια των αστυνομικών αρχών τη νύχτα εκείνη.

λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...