Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η συγκινητική κατάθεση της συζύγου του Μανώλη Καντάρη...που έσφαξαν οι Αφγανοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, πέντε χρόνια μετά, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εν ψυχρώ δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη τη στιγμή που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να συνοδεύσει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για τη γέννηση του παιδιού τους.
Στο εδώλιο του Εφετείου κάθονται δύο Αφγανοί, οι οποίοι ωστόσο αρνούμενοι ότι ευθύνονται για τη δολοφονία.
Στις απολογίες τους, μάλιστα, έριξαν την ευθύνη της δολοφονίας σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, και υποστήριξαν ότι οι ίδιοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.
Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της συζύγου του Μανώλη Καντάρη, η οποία έχει αναγνωρίσει από τις κάμερες καταστημάτων τους Αφγανούς κατηγορουμένους. Περιέγραψε τη στιγμή που είδε τον σύζυγό της πνιγμένο στα αίματα, ενώ τόνισε ότι την Τρίτη τα ξημερώματα γέννησε και το Σάββατο έκανε την κηδεία του άντρα της, ενώ στη συνέχεια έδωσε στην κόρη τους το όνομά του.
Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το mega, ζήτησε την ενοχή των δύο Αφγανών για ανθρωποκτονία και ληστεία υποστηρίζοντας ότι από τα πραγματικά περιστατικά και τις αντιφατικές καταθέσεις των κατηγορούμενων προκύπτει ότι αυτή τέλεσαν το έγκλημα.
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα, μετά τη διάσκεψη των ενόρκων και των δικαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...