Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

"Διάφορες και Ομοιοτητες Ελλαδας με Τιτανικο"

"1.Ο τιτανικος δεν ήθελε να πέσει στο παγοβουνο-η Ελλαδα το έβλεπε το παγοβουνο και δεν άλλαζε πορεία.
2.Στον τιτανικο κανένας δεν ήξερε ότι πεφτανε στο παγοβουνο και οι Ελληνες το ίδιο η τουλάχιστον η πλειοψηφία.
3.Ο καπετάνιος και το πλήρωμα του τιτανικου δεν...

ήθελαν να τρακαρει το πλοιο στο παγοβουνο, η ηγεσία της Ελλάδας ψιλοενιωθε το κρύο αλλά αυτοί ήταν καλά ντυμένοι οπότε πέφταν δεν πέφταν στο παγοβουνο δε τους ένοιαζε και πολύ.
4.Στον τιτανικο την πλήρωσε και ο καπετάνιος στην Ελλάδα θα την πληρώσουν μόνο οι επιβάτες...
5.Ο τιτανικος φτιάχτηκε με τα καλύτερα στανταρ της εποχής,ήταν το πιο σύγχρονο πλοίο,η Ελλάδα ήταν μια σχέδια που νόμιζε ότι ήταν τιτανικος και τελικά καλά έκανε και το νόμιζε...

6.Στην Ελλάδα η βοήθεια ήρθε αφού βυθίστηκε στον Τιτανικο τουλάχιστον έγινε κάποια προσπάθεια νωρίτερα.

Όλα τα παραπάνω βέβαια με σεβασμό σε ένα τόσο τραγικό ιστορικό γεγονός το οποίο χρησιμοποιήθηκε απλά για ένα παραλληλισμο της δεδομένης κατάστασης.Απλα εμείς μπορούμε και στην τελική θα το κανόυμε...να σκασουμε και να κολυμπησουμε μπάς και βγούμε στην στεριά ξανά.Φαίνεται ότι η φράση του θείου καραμανλή όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ «σας έριξα στη θάλασσα τώρα πρέπει να μαθετε κολύμπι» ότι παραφραζεται σε «εμείς σας ριξαμε στον πάτο κοιταξτε να βγείτε στην επιφάνεια τώρα».Με τις υγείες μας παιδιά."

Αναγνώστης


Αναδημοσίευση απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...