Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ....
    ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 79 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-5-10 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 7-9 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5-7 ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ,ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΕ,ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ .ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ .ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...