Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Απεργιακό κύμα την Τετάρτη, σε όλη τη χώρα

Κλειστά αύριο τα καταστήματα, παραλύει ο δημόσιος τομέας, απεργούν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Κορυφώνονται την Τετάρτη 5 Μαΐου, δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και ημέρα 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ, οι...



...απεργιακές κινητοποιήσεις των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων. Απεργία έχει προκηρύξει για την Τετάρτη και το ΠΑΜΕ.

Δυο πορείες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η ΕΔΟΘ, καλούν σε συγκέντρωση στην Αρχαία Αγορά στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10:30, ενώ την ίδια ώρα σε συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου καλεί το ΠΑΜΕ.

Ποιοι απεργούν

Την Τετάρτη απεργεί για δεύτερη ημέρα ο δημόσιος τομέας, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και το ΕΚΑΒ. Επίσης, 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΟΤΟΕ (εργαζόμενοι στις τράπεζες), η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), οι μηχανικοί και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό της Αθήνας.

Ακόμη, απεργούν όλοι οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης με απόφαση της ΠΟΕΣΥ.

Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη και οι οδηγοί του ΟΑΣΘ. Η πόλη θα μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Κλειστά καταστήματα

Κλειστά -με εξαίρεση την Αθήνα- θα είναι την Τετάρτη τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις, καθώς στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η ΓΣΒΕΕ (βιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι), που ζητούν την άμεση απόσυρση των μέτρων της κυβέρνησης.

http://www.agelioforos.gr/


http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_462.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...