Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΝΑΥΛΩΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ATHENS PRIDE 2010";

Την ανάρτηση απαίτησαν οι "ΚΑΣΣΩΠΙΤΗΣ","ΓΚΕΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΗΣ","ΖΟΖΟΥΝΑ","lola"...

 Δεν τους χαλάω το χατίρι λοιπόν.


http://proj160.development.atcom.gr/default.php?pname=Article&art_id=29137&catid=10

Christiano Ronaldo υπέρ του γάμου των gay! 

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενημερωμένος για την τροπολογία που ψηφίστηκε στην χώρα του και αφορά τους ομοφυλόφιλους.

Στην απόφαση του προέδρου της Πορτογαλίας, Ανιμπάλ Καβάκο Σίλβα να νομιμοποιήσει την γάμο των ομοφυλοφίλων εξέφρασαν την αποδοχή τους πολλοί σταρ της χώρας. Ανάμεσά τους και ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldo.

"Ως γνήσιος Πορτογάλος προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Γνωρίζω πως πέρασε ο συγκεκριμένος νόμος και το σχόλιό μου για αυτήν την κίνηση είναι πως πρέπει πάντα να σεβόμαστε τις επιλογές που ο καθένας κάνει, επειδή ακριβώς ήρθε η κατάλληλη στιγμή, όπου όλοι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν ίδια ακριβώς δικαιώματα και ευθύνες", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

7 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!! ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι στον σύλλογο δηλώνουμε συμμετοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι.....ολοι οι υποστηρικτες να παμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ενδιαφέρον παιδιά!!!!ευελπιστώ να μπορέσω να παρευρεθώ...πρέπει πρώτα όμως να παρευρεθούν και οι πολιτικοί μας γιατί είναι όλοι γκέι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειναι ολοι οι πολιτικοι ιδιοι: Ο Τσίπρας με προσωπικό του μάλιστα μήνυμα, προς την οργανωτική επιτροπή του "6ου φεστιβάλ υπερηφάνειας .Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγώνες που διεξάγουν οι λεσβίες, γκέι, αμφί και τρανς και εύχεται κάθε επιτυχία στο φεστιβάλ και στο Athens Pride!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...