Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Χρυσόστομος Μπούκας - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συγχαίρουμε τον νεο-εκλεγέντα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κέρκυρας κ. Κώστα Σπίνουλα και όλους τους εκπροσώπους της Ν.Δ. στις τοπικές και δημοτικές οργανώσεις.

Η φιλοσοφική και πολιτική μας θεώρηση διαφέρει εκείνης της Ν.Δ. και ως εκ τούτου από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα τον αγώνα μέσα στο Λαό για  τα δικά του συμφέροντα όπως εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά εξυπηρετούνται καλύτερα.

Τα συμφέροντα όμως του τόπου μας είναι κοινά και ενιαία. 
Είμαστε βέβαιοι ότι εξυπηρετούνται καλύτερα με την συνεννόηση του ευρύτερου πολιτικού φάσματος  του τόπου.

Για το λόγο αυτό θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε τα συμφέροντα αυτά να υποστηριχθούν από την μεγαλύτερη δυνατόν ευρύτητα των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο αντιλαμβάνονται και οι νεο-εκλεγέντες εκπρόσωποι της κομματικής Οργάνωσης της Ν.Δ. και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Ο τόπος δεν αντέχει άλλο στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις για προώθηση προσωπικών  φιλοδοξιών. Τέτοιες πρακτικές κόστισαν στην Κέρκυρα και ευρύτερα στους Ιόνιους πολίτες.  Ανήκουν στο παρελθόν.

Έχουμε ευρύ πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Έχουμε ανάλογο πεδίο συνεννόησης και κοινής διεκδίκησης των συμφερόντων της Κέρκυρας.

Με αυτή την ευχή και βεβαιότητα συγχαίρουμε εκ νέου τους εκλεγέντες εκπροσώπους της Ν.Δ.


                                                                                                      Κέρκυρα 31-5-2010ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ...
    ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΓΑΠΑ ΚΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΗΚΕ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Α;; ΓΙΝΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Ή ΣΩΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΠΛΕΡΩΤΟΙ;; ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...