Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ

Ράβε – ξήλωνε με τους ποδηλατόδρομους

 Μα πάνε καλά;;;; Πως γίνεται να κλείνεις το 1/3 του δρόμου σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης που ήδη είναι στενός;;; Ειδικά όταν πρόκειται για πολυσύχναστους δρόμους!!!! Εχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τελείως....
Την δημοσίευση του "Corfu Press" έστειλε με το παραπάνω σχόλιο ένας "θυμωμένος Κερκυραίος"

 Απο Corfu Press
Τα βασικά προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί είναι:
  • -    Στην Ιουλίας Ανδρεάδη, στην είσοδο του Νοσοκομείου, δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί με ομαλότητα ούτε το δρομολόγιο του Αστικού ΚΤΕΛ.
  • -    Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται στον ίδιο δρόμο, στην είσοδο του Νοσοκομείου, με τα ασθενοφόρα να μην μπορούν πολλές φορές να μπουν απρόσκοπτα μέσα στο νοσηλευτικό κατάστημα. Μάλιστα, το πρόβλημα επεσήμανε και ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Γρηγορόπουλος ο οποίος με επιστολή του στο Δήμο Κερκυραίων ζητά ενέργειες για να επιλυθεί το πρόβλημα (χθες το μεσημέρι ο Δήμος Κερκυραίων τοποθέτησε κολωνάκια στην είσοδο του Νοσοκομείου προκειμένου να αμβλύνει το πρόβλημα)
  • -    Στα περισσότερα σημεία του κέντρου της πόλης, τα ΙΧ διπλοπαρκάρουν δίπλα από τους ποδηλατόδρομους με αποτέλεσμα να φρακάρει η κυκλοφορία (π.χ. Στ. Δεσύλλα, Γ. Θεοτόκη και αλλού)
  • -    Σε σημεία που οι ποδηλατόδρομοι κατασκευάστηκαν πάνω σε πεζοδρόμια, έχουν ως τάπητα πλακάκι το οποίο δημιουργεί ένα ανώμαλο δρόμο και κινδύνους αστάθειας της πορείας στους ποδηλάτες.
  • -    Το πλάτος σε άλλα σημεία είναι πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία των οχημάτων (π,.χ. έξω από τα τεχνικά λύκεια), αλλού πολύ στενό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν τα ποδήλατα με ασφάλεια (στην Πάνω Πλατεία, στο ύψος του ΝΑΟΚ).

2 σχόλια:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...