Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΣΟΚ!!! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ

 Απο http://www.corfutv.gr

Άρχισε η κατάρρευση του πολιτικού μας πολιτισμού και σε τοπικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες εκμυστηρεύτηκε γνωστός δικηγόρος σε στενό του περιβάλλον, δέχθηκε έμμεσες απειλές από πολιτικό πρόσωπο για να αποσυρθεί από υπόθεση την οποία έχει αναλάβει και αφορά αγωγή δημοσιογράφων κατά του πολιτικού αυτού προσώπου.
Οι απειλές ήταν έμμεσες και είχαν χαρακτήρα νουθεσίας του στυλ «Έτσι κάνουν οι φίλοι; Εγώ αν δεχόμουν καταγγελίες για κάποια π.χ περιουσιακά σου στοιχεία τι θα έπρεπε να κάνω;». Σύμφωνα με τον δικηγόρο το πολιτικό πρόσωπο προσπάθησε να συνεχίσει τον διάλογο επιχειρηματολογώντας ότι «άλλοι συνάδελφοι σου αποσύρθηκαν από την υπόθεση, δεν πρέπει να κάνεις το ίδιο και εσύ;».
Ο Δικηγόρος σοκαρισμένος από την επιχείρηση τρομοκρατίας που δέχτηκε από το πολιτικό πρόσωπο, απόφυγε να δώσει συνέχεια στο διάλογο ενώ δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του μην υποκύπτοντας στις έμμεσες απειλές. Σκέφτεται δε σε εύθετο χρόνο να δημοσιοποιήσει την συγκεκριμένη στιχομυθία ή να προσφύγει, αν συνεχιστεί η πίεση από την πλευρά του πολιτικού προσώπου, στο δικηγορικό σύλλογο ζητώντας την προστασία του.

1 σχόλιο:

  1. μπλογκερ βρηκα αυτο το πολυ ενδιαφερον βιβλιο:

    ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΡΜΠΙΡΗ ΣΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΧΩΡΑ

    http://www.ianos.gr/index.asp?park=bk_item&key=0021959

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...