Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ!

Ωτοασπίδες.....

Οι βουβουζέλες έφεραν τα βουβου-στόπερ. Πρόκειται για ωτασπίδες οι οποίες αγοράζονται κατά εκατοντάδες από τους επισκέπτες της Νότιας Αφρικής που νιώθουν έναν μόνιμο πονοκέφαλο.

Η παραδοσιακή τρομπέτα της χώρας που έχει μήκος περίπου ένα μέτρο και έχει γίνει το σύμβολο του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου παράγει 130 ντεσιμπέλ, την ώρα που ένα αλυσοπρίονο παράγει 100 ντεσιμπέλ, και μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην ακοή. Ενας καταστηματάρχης στο Γιοχάνεσμπουργκ ξεπούλησε τα 300 ζευγάρια ωτασπίδων που είχε στο μαγαζί του και όπως δήλωσε αν είχε και άλλες θα τις πουλούσε.


Στο πίσω μέρος του κουτιού που περιέχει τις βουβουστοπ αναφέρεται: «Ακρως αποτελεσματική μείωση του θορύβου. Χρησιμοποιείται επίσης στο ποδόσφαιρο, το ράγκμπι ή στους καναπέδες για να αποφεύγετε την γκρίνια της γυναίκας σας!».

Οι μέχρι τώρα πρωταγωνίστριες της διοργάνωσης κινδυνεύουν να «απελαθούν» αν συνεχιστεί αυτός ο έντονος θόρυβος που πλέον προκαλείται και εκτός γηπέδων.

Με δηλώσεις του στο ΒΒC ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ντάνι Τζόρνταν, άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, καθώς εντείνονται οι διαμαρτυρίες των παικτών αλλά και των τηλεοπτικών δικτύων.

Ο Τζόρνταν δήλωσε: «Είχαμε πει ότι αν ενοχλούσε την εξέλιξη του αγώνα θα λαμβάναμε μέτρα. Από την αρχή είχαμε απαγορεύσει τη χρήση τους κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την εκφώνηση των ανακοινώσεων στο στάδιο. Προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά δεν θέλουμε να χαλάσουμε και την ατμόσφαιρα. Εγώ πάντως θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να τραγουδάνε οι φίλαθλοι. Τις μέρες του απαρτχάιντ εκφράζαμε την αντίθεσή μας τραγουδώντας και πιστεύω είναι χαρακτηριστικό της κουλτούρας του λαού μας».

Στη Γερμανία οι δημοτικές αρχές απαγόρευσαν τη χρήση των βουβουζέλων τις οποίες είχαν προμηθευτεί Αφρικανοί και τις χρησιμοποιούσαν όταν παρακολουθούσαν από γιγαντοοθόνες τα παιχνίδια.

Επίσης οι παραγωγοί της γερμανικής τηλεόρασης εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον ήχο που περνά μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων και φτάνει στα σπίτια των φιλάθλων προκαλώντας τους ακόμα και προβλήματα ακοής.

http://www.tanea.gr

5 σχόλια:

  1. ΤΑΚΗΣ: Στις σελίδες αυτές θα βρείτε συγκεντρωμένο όλο το υλικό που αφορά στο ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών, έτσι όπως προέκυψε στα έξι χρόνια που παρακολουθούμε το φαινόμενο από κοντά...

    http://chemtrailnews.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανία: Σταυροί αφαιρούνται από τοίχους Νοσοκομείου και πετάγονται στα σκουπίδια μπροστά στα μάτια των ασθενών

    http://redskywarning.blogspot.com/2010/06/blog-post_6023.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

    http://www.youtube.com/watch?v=WYQIPb_XjHk&feature=player_embedded

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΦΙΛΟΥΣ:

    http://www.youtube.com/watch?v=uBO8DxVbMwU&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείτε τι έφτιαξε το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    http://www.wingedsandals.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...