Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ!



What the f****ck is he doing????

5 σχόλια:

  1. http://www.greekpayback.com/
    bloger fobero paixnidi bale to

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ blogger βάλε και κάτι για την εποχή Batman στο που μας καταχρέωσε με εκατομμύρια ευρώ και τώρα οι σημερινοί δια του "Παυλίτο" τον άφησαν στο απυρόβλητο!!!!Κατι ύποπτο παίχτηκε δεν νομίζετε παίδες;
    Αλήθεια γνωρίζει κάποιος να μας πεί πόσο περίπου είναι η αντικειμενική αξία απο την περιουσία του "πρώην";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμηθούνε οι πιο παλιοί ο Μπάτμαν είναι μπλεγμένος σε ουκ ολίγα σκάνδαλα.
    Μερικά απαυτά:
    Η περιβόητη σκούπα των 30.000 ευρώ που εξαφανίστηκε. Κάτι τσιμέντα που στοιχίσανε 270 εκατομμύρια ευρώ τότε και ψάχνουνε ακόμα να βρούνε που πέσανε. Κάποια πολυτελής ΒΜW που την έδωκε στην Τασούλα την περιφεριάρχισα. Κάτι δεξαμενές στο βουνό για την πυρασφάλεια που τσι χαλεύουνε ακόμα. Ενα χρέος στην αναπτυξιακή πάνω από 350.000 ευρώ.Λιμάνι στο Νησάκι με τρελά λεφτά, λιμάνι στην Ημερολιά άστα να πάνε. Δεν τουσωνε το φαγοπότι από το Δήμο αλλά τσέπωσε και από κάτι πεζοδρόμια στο Ναυτίλο στη χώρα όταν ήτανε στο λιμενικό ταμείο. Ασε την ΤΕΔΚ. Ροποθέμελο δεν έμεινε κι εκεί. Κάτι για επιπλάκια για το σπίτι τση γκόμενας ακουστήκανε αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Επειδή ήτανε άξιο το παληκάρι του χανε δώκει όλα τα πόστα οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ και τα αγόρια με τσι ποδίτσες και τα σπαθούλια εκεί στη ...στοά you know!!!Είναι κιαλλα αλλά να τα πούμε άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΒΕ. ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΕΜΑΣ Η ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕ!! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...