Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΟΝΝΕΔ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Η κάλπη που έκανε....βόλτες !!!

http://ps.vimeo.com.s3.amazonaws.com/386/386633_300.jpg
 Εκλογές Harry Potter!!!

Αναβλήθηκαν τελικά οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας που ήταν προγραμματισμένες για την περασμένη Κυριακή, μετά α­πό καταγγελίες νεολαίων του κόμματος για... μεταφε­ρόμενη κάλπη η οποία, ενώ θα έπρεπε να έχει τοποθετη­θεί στην αίθουσα του Νο­μαρχιακού Συμβουλίου, τε­λικά και ως δια μαγείας, ε­ντοπίστηκε στο Δήμο Αχίλ­λειων.
Ο υποψήφιος για την προ­εδρία της ΟΝΝΕΔ στην Κέρ­κυρα Νίκος Καλόγερος έκα­νε λόγο για λογικές αποκλει­σμών και τακτικές ομάδων και επισήμανε ότι φαινόμενα μεταφοράς της κάλπης σε διαφορετικό τόπο ψηφοφο­ρίας αλλά και η αλλαγή των εκλογικών καταλόγων την τελευταία στιγμή, είναι με­θοδεύσεις που αποκαρδιώνουν τους νέους και τους απομακρίνουν  από τα κόμματα, και την ενα­σχόληση με την πολιτική.
Παράλληλα, μέλη της ορ­γάνωσης (εκτός από την Κέρκυρα) σε Κεφαλονιά και Γιάννενα προέβησαν σε κα­ταγγελίες για αποκλεισμούς και διαγραφές στελεχών της νεολαίας της ΝΔ. με όλες τις καταγγελίες να δείχνουν τον πρόεδρο της κεντρικής οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ κ. Παπαμιμίκο.
Σύμφωνα με καταγγελίες, στην Κέρκυρα η κάλπη που Θα έπρεπε να βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος. Τε­λευταία στιγμή επελέγη ως χώρος διεξαγωγής των ε­κλογών η αίθουσα του Ν.Σ. Τελικά όμως, η κάλπη εντο­πίστηκε στο Δήμο Αχιλλείων.
Μάλιστα σύμφωνα με νεο­λαίους του κόμματος περί­που 70 στελέχη της οργά­νωσης στην Κέρκυρα, τα ο­ποία ανήκουν στην ΔΑΠ διεγράφησαν και ως εκ τού­του δεν είχαν δικαίωμα ψή­φου. Αρκετά από τα παλαιό­τερα στελέχη της ΟΝΝΕΔ μιλούν για ξεκαθάρισμα λο­γαριασμών του προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Παπαμιμίκου και των στελεχών εκείνων που είχαν στηρίξει άλλη υ­ποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές της κεντρικής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ και διαμηνύουν ότι δεν πρόκειταινα δεχθούν το αποτέλεσμα των εκλογών, με τον τρόπο που αυτό διαμορφώθηκε.
Οι νεολαίοι της οργάνω­σης ζητούν παρέμβαση του προέδρου του κόμματος Α­ντώνη Σαμαρά για να σταμα­τήσει ο κατήφορος της ΟΝ­ΝΕΔ. Ή επιβράβευση των τραμπούκων και των νταβα­τζήδων της Οργάνωσης δεν συμβαδίζει με τη νέα ΟΝ­ΝΕΔ που ευαγγελιζόταν προεκλογικά ο νέος μας Πρόεδρος. Ελπίζουμε ο Πρόεδρος της Νέας Δημο­κρατίας, Αντώνης Σαμαράς, να πάρει θέση απέναντι στα έκτροπα που αντικρίζουμε, θέλουμε μια ΟΝΝΕΔ εξω­στρεφή, καθαρή και δη­μιουργική", τονίζουν.

http://listonplace.blogspot.com/2010/06/blog-post_3967.html

15 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.; ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΕΚΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΡΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''kirie'' kalogere gia pes mas pote agonistikes gia to komma kai gia tin ideologia sou??giati den les se olous oti sunergastikes me to pasok gia na vgeis proedros sto topiko simvulio neolaias?? einai dunaton proedros ths anexsartitis arxhs kai tou thesmu tis neolaias opws einai to tosyn na exei proedro ena komatoskulo san kai esena??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ?? ΚΑΛΟΓΕΡΕ
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΛΑΣΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Prwton to Tosyn einai politiko organo Kai oxi kommatiko. Auto den symainei onws oti kapoios pou to ypiretei den mporei na mhn einai Melos enos kommatos. ASXETE . deyteron to tosyn tou dhmoy kerkyraiwn exei ylopoihsei 18 draseis k 2 protaseis ypodomhs mia ek ton opoion ulopoihthike. LASPOLOGE.
    Triton o kalogeros exei afierwsei apisteyto xrono Gia thn neolaia axete Kai den exei kleisei thn porta se kanenan. Asxete
    tetarton sas xalaei pou xalase thn logikh ten ligwn Kai den toys epetrepse na epiballoun opoion hthelan??? Sas xalaei krites tou kanape to oti shkwse anasthma??? Sas xalaei pothenades to oti paleyei Kai prospathei ??? Sas xalaei pou sygkrouetai diarkws me thn sapila tou kommatos tou???
    Sas xalaei pou exei kommatikh synhdhsh Kai oxi eksarthsh??? POUTHENADES STHRIZOUME KALOGERO GIATI PROSPATHEI K PALEYEI GIA MAS. eseis na milate apo ton kanapeoooo. ANTE GIA GATAKIA K PROSOXH MHN SAS BREI O SKULOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ;; (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΙΣΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EXEIS APOLYTO DIKIO ZERO!!!!!K OXI MONO AYTO...RE MAYRISMA THELOYN OLOI!!EDW YPARXOYN NEOI POU PSIFIZOYN EKTOS APO TOYS PRASINOKOKKINOMPLEROZ K KAPOIOYS KARATZAFERIDES!!!EKEI NA DEIS IDEOLOGIES:)))KRIMA PRAGMATIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα τι κερδιζουνε αυτοι και ειναι τοσο βαμμενοι με τα κομματια ,μισθοφοροι ειναι τουτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα αυτα καλα! καποιοι πιστευουν οτι μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο με την αποχη τους, δινοντας σε καποιους το δικαιωμα να αποφασιζουν για μας χωρις εμας! και αν καποιος πιστευει οτι μπορει να αλλαξει κατι δινοτας τον αγωνα του, απο οπου θεωρει οτι μπορει, αμεσως γινεται κομματοσκυλο δεν εχει επιπεδο ειναι αχρηστος δεν εχει ιδεες και προτασεις δεν μπορει να δωσει λυσεις ειναι απολυτα εξαρτημενος. Ακουμε πχ για τον Καλογερο!(προσωπικα εχω μιλησει μαζι του) Ποσοι απο σας ξερετε το ποσο εχει συγκρουστει με τα κατεστημενα? το ποσο εχει σηκωσει αναστημα στην σαπιλα του κομματος που υποστηριζει! ποσοι ξερετε ποσο χρονο εχει αφιερωσει για να πετυχει ενα δυο.. δεκα πραγματα για τους νεους μας, λεω εγω.Ποσοι απο σας εχετε ακουσει τις δημοσιες συνεντευξεις του και τον βρηκατε να αντιφασκει. Πως ορισμενοι κρινετε καποιον απο τον καναπε σας και στο φιναλε τι εχετε κανει εσεις για την κοινωνια κριτες των παντων....! Επειδη λοιπον εχει μια ιδεολογια κ πιστευει καποια πραγματα σημαινει οτι ειναι κομματοσκυλο? τα κομματα φταινε σαν ιδεολογια, η τα λαμογια που τα υπηρετουν τοσα χρονια με την δικη μας ανοχη! ο καθενας πρεπει να μπορει να δινει την μαχη του για το καλο της κοινωνιας για το καλο της νεολαιας ειτε αυτο γινεται μεσα απο τα κομματα ειτε αυτο γινεται μεσα απο την κοινωνικη σου δραστηριοτητα. Δεν ειναι ολοι ιδιοι! Αν και αυτο θελουν ορισμενοι να μας κανουν πλυση εγκεφαλου και να τους βλεπουμε ολους ιδιους και αυτους που προσφερουν και αυτους που τα παιρνουν απο 500 παντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. me thn symmetoxh sas tsakizete kokkala me thn apo xh sas toys kanete ton dromo poio eykolo! ta kommatoskyla ta blepeis kai ta krineis apo thn zwh tous tis idees toys ton tropo symperiforas toys thn allazonia tous to profil tous...! FTANEI POIA NA LITHOBOLITE ton opoiondhpote tarazei ta nera. Antidraste me epilegontas an8rwpous pou mporoun na proxwrisoun mprosta kai oxi kanenan giati pistepste me afto 8eloun. Me ligo kopo na ta eksousiazoun ola. h ideologia den einai to egklhma to pws omws thn ermineueis kai thn efarmozeis, ta mesa pou xreisimopoieis einai pou mas odigisan sto xaos kai sthn krisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ, ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΑΚΙ "ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ", ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΙΝΔΑΛΜΑ. ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ;
    πΕΡΙΜΕΝΕΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ;
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑΛΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΙΣΠΙΣΤΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΑ "ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ " ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ; Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ;; ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΦΙΛΕ 6:35, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΤΥΧΑΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ;; ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;
    ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ 150 ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!! ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ;;
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΟΧΙ;; Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;; Η ΑΝΕΡΓΙΑ;; Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ;; ΤΙΝΟΣ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ;; ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ Ή ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΒΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ .ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ Η ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΩΝ(για να βρεις το δικαιο σου ισως σε αλλη γενια καπου να κρυβετε μια παραγραφος,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ .ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η corfupress.gr της 24/6εχει ενα θεμα σχετικα με το αποχετευτκο και την κτηματικη υπηρεσια ,ενδιαφερον και αφορα και την κασσιωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΤΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ,ΠΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ,ΤΟΤΕ ΤΙ? αυτο πρεπει να ζητησουμε να απαιτησουμε οχι αυτοι μας κανουν περιθωριακους μεσα απο τις ιδιες τις τοπικες κοινωνιες.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ,ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε πολλά είμαι σύμφωνος σε αλλά έχω κάποιες διαφωνίες. Ο καθένας ( ο οποίος λέει ότι θέλει να προσφέρει..) ο καθένας λοιπόν που αγωνίζεται επιλεγεί τον τρόπο να το κάνει. Άλλοι το κάνουν μέσα από ομάδες άλλοι μέσα από την στάση ζωής τους άλλοι μέσα από κόμματα! Εγώ κατηγορώ αυτούς που εκμεταλλευτήκαν την εμπιστοσύνη του λαού κρυμμένοι πίσω από τις ιδεολογίες των κομμάτων και μιλώ για όλα τα χρώματα , που κατασπατάλησαν προς όφελος τους το δημόσιο χρήμα και στο τέλος νιώθουν και αδικημένοι! Αυτοί στον καιάδα! Όμως να μην αφορίζουμε τον καθένα που δεν ξέρουμε τις προθέσεις του. Τα κόμματα μπορούν να αλλάξουν μόνο με Νέους και αμόλυντους. Αν τους απαξιώσουμε τότε θα αποφασίζουν κάποιοι για μας χωρίς εμάς.

    Ποιο πάνω κάποιος μού έγραψε ότι "ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ξαναδιαβάζω τι έχω γράψει και δε βλέπω να βρίζω κανέναν. όχι για να ξέρουμε τι λέμε! κάθε κριτική δεκτή αλλά με βάσεις. όχι ότι να ναι.

    Τέλος το αν ο Καλόγερος αποδεικτή λίγος αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Εγώ μιλώ με τα σημερινά δεδομένα και με το πως έως σήμερα συμπεριφέρεται κινείται , προσπαθεί…. Μέχρι σήμερα έχει επιτύχει και ορισμένα πράγματα, πράγματα που δημοσίως του έχουν αναγνωριστεί. Έως εδω φέρω άποψη για τον συγκεκριμένο! Μακάρι να μην χαλάσει η τον χαλάσουν. Από κει και ύστερα εγώ θα θελα συμμετοχή και πίεση σε όλους.. τους υπόλογους της σημερινής κατάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...