Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ;

10 σχόλια:

  1. Παραλήρημα προδοσίας και ανθελληνισμού από την Γενική Γραμματέα του Υπ. Παιδείας Δραγώνα (ΠΑΣΟΚ)σε συνέντευξη .
    http://koukfamily.blogspot.com/2010/06/blog-post_113.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aporo tora exoyme dictatory ????ayto skeftomoynnn kai go paradoxsos simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ καλό.....ανάλογης αξίας με την γκουέρνικα του Πικατσού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BLOGGER
    Μπορείς να φτιάξεις μια αφίσα με όλα τα "μεγάλα έργα" που μας κληρονόμησε και ο προηγούμενος δήμαρχος. Ως γνωστόν κυκλοφορούν με ύφος οι δικοί του και κορδώνονται ότι "κάμανε έργο".
    Βάλε μέσα λοιπόν:
    Το λιμάνι της Ημερολιάς που φιλοξενεί τόσα χρόνια ιστιοπλοϊκά και άλλα τουριστικά σκάφη!!!
    Το δημαρχείο μετά τη βροχή όπου η καθαρίστρια κυκλοφορεί με νιτσεράδα και γαλότσες και βγάνει τα νερά!!!
    Τα γήπεδα πέντε επί πέντε που θα βάλουνε μέσα στρουθοκαμήλους μιας και μόνο γήπεδα δεν είναι!!!
    Την μονάδα αφαλάτωσης εν ώρα λειτουργίας, αν τη βρεις ποτέ να δουλεύει!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΑΝΕ.ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιανουάριος 2010
    Ετήσιο Μήνυμα για το Νέο Έτος 2010

    Από το ξεκίνημα του νέου έτους 2010 καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε τη νέα πραγματικότητα στην Ευρώπη, που προέκυψε από την πρόσφατη θέση σε ισχύ της Συνθήκης της Λισαβόνας. Θεωρούμε ότι έτσι πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σημαντικό βήμα που ευοδώνει τη συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτού του γεωγραφικού χώρου των 27 χωρών που συμπορεύονται μαζί τα τελευταία χρόνια. Εκτιμούμε δε ότι θα βοηθήσει στην υπέρβαση της κοινωνικής, ηθικής και οικονομικής κρίσης που διέρχονται οι περισσότερες από αυτές.

    Κάντε Κλικ Για Μεγένθυση

    Εμείς οι Τέκτονες υποδεχόμαστε θετικά την εξέλιξη αυτή, διότι βάση των αρχών μας καλλιεργούμε την ελεύθερη συνείδηση των ανθρώπων και διαμορφώνουμε ευαισθητοποιημένους πολίτες τόσο στην Ευρώπη όσο και εν γένει σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα υπερασπιζόμαστε τις παραδόσεις και την ιστορία των κοινωνιών και των λαών και κατανοούμε την ανάγκη τους να διατηρήσουν την πολιτισμική τους ταυτότητα.

    Η αποδοχή της διαφορετικότητας των ανθρώπων και των λαών, το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής των θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεών τους και η δυνατότητα έκφρασής τους σε Κοινωνία των Πολιτών αποτελούν στοιχειώδη καθήκοντά μας.

    Ο Τεκτονισμός διαχρονικά προασπίζεται τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και διακηρύσσει την Ελευθερία του πολίτου με ευταξία, προωθεί την Ισότητα με αλληλοσεβασμό και προάγει την παγκόσμια Αδελφότητα με αλληλεγγύη.

    Για το νέο έτος 2010 απευθύνουμε το ακόλουθο μήνυμα:
    Ας αποδεχθούμε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των πολιτισμών των λαών, ας καλλιεργήσουμε την ιδέα του δικαιώματος της ελεύθερης επιλογής των θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεών τους και ας οργανωθούμε σε Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, ανταποκρινόμενοι στις νέες προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με επιδίωξη την ευημερία και την ευτυχία των πολιτών της και κατ� επέκταση των πολιτών όλου του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. National Honor Society and National Junior Honor Society ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ..ισως την ραβουν ακουσα πως το κασσιωπη θα γινει ανεξαρτητο κρατιδιο και μιας και το τρελαδικο πρεπει να μεταφερθει απο τη χωρα το θεωρω ιδανικο για το κλιμα του ως περιοχη απο σχιζοφρενεις δοξα το θεο παμε καλα ντοπιοι και ξενοι ,ενδεικνυται μιας και πυξαμε στις μελετες ,ραβουμε δρομους λιμανια ξηλωνουμε αλλους ,οτι θεμε κανουμε το συστημα που λειτουργει λιγους να τους προσαρμοσει στη διοικηση και ας αναπροσαρμοσει καποιος λιγο εκεινη τη ταμπελα ΤΣΙΡΚΟ λο γιναμε και γελαει ολο το νησι μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...