Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για έκρηξη νέου ηφαιστείου και καταστροφικές συνέπειες σε όλο τον πλανήτη!

Προτείνει μάλιστα στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να πάρουν τα μέτρα τους!
Ο πρόεδρος της Ισλανδίας εχθές προειδοποίησε οτι ένα δεύτερο "πολύ μεγαλύτερο" ηφαίστειο είναι έτοιμο να εκραγεί και να προκαλέσει μεγαλύτερο χάος.
Ο πρόεδρος Olafur Grimsson φοβάται οτι το δεύτερο ηφαίστειο, το Κάτλα, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Γκρίμσον είπε: "Το Κάτλα είναι πολύ μεγαλύτερο και συνήθως εκρήγνυται μια φορά κάθε 100 χρόνια. Την τελευταία φορά που εξεράγει ήταν το 1918 οπότε το περιμένου μερικά χρόνια,"
Το Κάτλα είναι ανατολικά απο το μικρότερο Eyjafjallajokull, που δημιούργησε τα προβλήματα με την τέφρα και στο παρελθόν έχει πυροδοτήσει εκρήξεις στο Κάτλα.
Ο Γκρίμσον πρόσθεσε:"Εχουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης για την χώρα μας, πιστεύω λοιπόν οτι είναι καιρός οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και αεροπορικές εταιρείες να ξεκινήσουν τα σχέδια."


Απο http://www.mirror.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...