Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κομοτηνή: Απίστευτο! Ακαθαρσίες έκρυβαν αμύθητα πλούτη! by "O.Y.K"

Χρυσαφικά, λίρες, και βιβλιάριο καταθέσεων με 8 εκ. ευρώ!

Κάτω από ακαθαρσίες και σάπια κρέατα κρυβόταν ένας ολόκληρος θησαυρός! Η υπόθεση ξεκινά με τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Κομοτηνή, να κάνουν αλλεπάλληλες καταγγελίες στο δήμο, για έντονη δυσοσμία από ένα διαμέρισμα της περιοχής, που είχε μετατραπεί σε επικίνδυνη, για τη δημόσια υγεία, εστία μόλυνσης. Όταν το συνεργείο του δήμου και εισαγγελέας έμπαιναν στο διαμέρισμα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ανάμεσα σε τόνους από σάπια κρέατα, αλλοιωμένα λαχανικά και ακαθαρσίες, κρύβονταν… αμύθητα πλούτη! Το σπίτι του...



μοναχικού 55χρονου ήταν σε τόσο βρωμερή κατάσταση, που χρειάστηκε να κληθεί ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού με μάσκες, γάντια και άλλα προφυλακτικά μέτρα για να απομακρύνει τις αποσυντεθειμένες ακαθαρσίες από τον απέραντο σκουπιδότοπο, ο οποίος είχε χρόνια να καθαριστεί. Έκπληκτο το συνεργείο, αντίκρισε ανάμεσα στα μουχλιασμένα τρόφιμα έναν θησαυρό με χρυσαφικά, κοσμήματα, αλυσίδες και βραχιόλια, λίρες και πεντόλιρα μέσα σε χρηματοκιβώτιο αλλά και πεταμένες στο πάτωμα μέσα σε κουβάδες, δεκάδες κοστούμια που ο 55χρονος είχε αγοράσει αλλά ούτε καν άνοιξε τις συσκευασίες τους. Ανάμεσα στα άλλα υπήρχαν και βιβλιάρια καταθέσεων, μόνο ένα εκ των οποίων είχε καταθέσεις ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ! Κανείς από τους γείτονες δεν μπορούσε να εξηγήσει την οικονομική άνεση που είχε ο 55χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Χρυσούπολη και στην Κομοτηνή εργαζόταν χρόνια ως γκαρσόνι σε νυχτερινό κέντρο… Ούτε ο ίδιος ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις, καθώς η κατάστασή του ήταν τέτοια που ανάγκασε την εισαγγελέα να δώσει εντολή για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Το σπίτι με τον θησαυρό σφραγίστηκε προσωρινά και τέθηκε υπό τη φύλαξη αστυνομικών, ώσπου να αναζητηθούν τυχόν συγγενείς του 55χρονου και να αποφασιστεί η τύχη της περιουσίας του.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=32228&catid=6

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_1535.html

2 σχόλια:

  1. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΩΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΠΛΑΤΑΝΟΙ απο μενα για σας με πολυ πικρα ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...