Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ by "tromeric"

Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Στο βίντεο απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα ο γίνεται μια συγκλονιστική για όσους γνωρίζουν ελάχιστα απο οικονομικά, αποκάλυψη. Σύμφωνα με
την Συνθήκη της Λισσαβώνας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να κατάσχει περιουσίες κρατών όταν αυτά δεν μπορούν να ξεπληρώσουν το χρέος τους....Η Ελλάδα έχει δανειστεί απο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρόσφατα.








Το χειρότερο όμως είναι οτι τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν "περάσει" παμψηφή απο την ελληνική βουλή την Συνθήκη της Λισσαβώνας, που είναι ένα καμουφλαρισμένο Ευρωσύνταγμα, στο οποίο περιγράφεται το επίμαχο άρθρο που δίνει απίστευτες εξουσίες στην ΕΚΤ και μηδενικές εξουσίες των ευρωπαϊκών λαών για να μπορέσουν να αντισταθούν στις πολιτικές των Διεθνών Τραπεζιτών...
Μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις η ανατροπή όλων των προδοτικών συνθηκών είναι επιτακτική!!!!

------------------------------------------------------------------------------
"στην ΕΚΤ συμμετέχει και η FED (Federal Reserve System) σε ποσοστό –λέγετε μέσω του ΔΝΤ- 20% , ενδεχόμενος να είναι και μεγαλύτερο.Συγκινούμουνα δοχεία .

* το προεδρικό διάταγμα του Γιώργου(που είναι πονηρός και αυτά που λέει …) και όχι του Λοβέρδου, μαλών το ξέρουν, είναι αντισυνταγματικό.
Ούτε ο Παπαδόπουλος ΔΕΝ τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο !"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. μπράβο tromeric, ο χατζάρας είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. οποίος θέλει μπορέι να δέι την εκπομπή του από τρίτη έως πέμπτη στις 11 το βράδυ εδώ: http://www.blueskytv.gr/.

    αυτό είναι το μπλόγκ του:
    http://deltio11.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...