Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΔΕΥΑ/ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ: Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν; by "zero"

 Υπάρχει απάντηση απο τον Δήμο; Οποιος γνωρίζει σχετικά ας γράψει. Είναι σοβαρή καταγγελία...


Από την εταιρία ΤΕΜΑΚ Α.Ε. λάβαμε και δημοσιεύουμε το κείμενο που ακολουθεί, το οποίο αφορά στο αποτέλεσμα διαγωνισμού αφαλάτωσης στο Δήμο Κασσωπαίων, για  τον οποίο η εταιρία καταθέτει συγκεκριμένες ενστάσεις.

Βεβαίως είναι αυτονόητο ότι, η εφημερίδα θα φιλοξενήσει ενδεχόμενη απάντηση από την πλευρά του Δήμου, σε σχέση με το παρόν δημοσίευμα, ώστε ο αναγνώστης να αποκτήσει σφαιρική ενημέρωση. Το κείμενο της ΤΕΜΑΚ έχει ως εξής: 

Στις 09/06/2010 έγινε διαγωνισμός στην ΔΕΥΑ Κασσιώπης, για μονάδα αφαλάτωσης 1000 ιτι3/ημέρα, στον οποίο η εταιρεία μας ΤΕΜΑΚ Α.Ε. συμμετείχε μέσω της διαγωνιζόμενης εταιρείας ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕ.
 
Στον διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος έξι (6) τεχνικές εταιρείες (βλέπε επισυναπτόμενο πρακτικό) και η επιτροπή αξιολόγησης έκανε δεκτή ΜΟΝΟΝ μία, την ακριβότερη!!!, με ποσό €927.536!!!
Η ΕΡΓΟΤΕΜ βέβαια, η οποία υπερκάλυπτε όλους τους όρους του διαγωνισμού, έδωσε τιμή € 508.235, είναι η πραγματική μειοδότρια και αποκλείσθηκε παρά τον νόμο και την διακήρυξη, έκανε ένσταση (επισυνάπτεται) και αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ.
Η εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε., της οποίας είμαι πρόεδρος και είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής μονάδων αφαλάτωσης, με εξαγωγές, με τις περισσότερες εγκατεστημένες αφαλατώσεις στην Ελλάδα, που λειτουργούν επιτυχώς πολλά χρόνια, θα προμηθεύσε) την ΕΡΓΟΤΕΜ με άριστης ποιότητας μονάδα αφαλάτωσης και θα την συνδράμει σύμφωνα με την προσφορά, με την εμπειρία της, όπως προβλέπει η διακήρυξη του διαγωνισμού.
 
Συνεπώς, ενώ έχει την δυνατότητα επιλογής η ΔΕΥΑ και κατά συνέπεια ο Δήμος Κασσωπαίων να εγκαταστήσει μονάδα αφαλάτωσης άριστης ποιότητας και σύμφωνα με την διακήρυξη του Διαγωνισμού:

• Γιατί η επιτροπή αξιολόγησης αυθαιρετεί και επιβαρύνει το έργο με ποσό διπλάσιο περίπου από τον μειοδότη;

• Τι έχει να πει ο πρόεδρος, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και ο Δήμαρχος Κασσωπαίων;

• Σε εποχές που το κράτος απειλείται με πτώχευση, όπου το Δ.NT. ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, πώς και πού η ΔΕΥΑ και κατά συνέπεια ο Δήμος Κασσωπαίων «χαρίζουν» τέτοια ποσά;

• Ποιος θα είναι ο υπεύθυνος και υπόλογος απέναντι στους φορολογούμενους και το κράτος για την απώλεια περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ;

Η ΤΕΜΑΚ χτυπά για μια φορά ακόμα «το καμπανάκι», όπως εδώ και 2 χρόνια περίπου: κάτι πάει στραβά στη ΔΕΥΑ/Δήμο Κασσωπαίων.

Η ΔΕΥΑ είναι επιχείρηση του Δήμου, συνεπώς ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Αντιπολίτευση, οφείλουν να αφυπνισθούν και να επιληφθούν, διότι τελικά αυτή η υπόθεση εξελίσσεται προς ζημία του Δήμου, των Δημοτών και των φορολογούμενων Ελλήνων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, θα υπάρξουν τα κατάλληλα αντανακλαστικά, θα προασπισθεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και δεν θα χρειαστεί παρέμβαση εισαγγελέα.

Ηρώδης Μητσόπουλος

Η είδηση είναι απο το ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟ ΒΗΜΑ

30 σχόλια:

  1. κάτι πρέπει να γίνεται μ αυτό το θέμα είναι δύο χρόνια τώρα που δεν τελιώνει. Είναι πολλά τα λεφτάαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ αν βγαλετε ακρη πες τε το μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΞΥΠΟΛΗΤΗ (η ΑΕ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ...)δεν ηξερες δεν ρωταγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!
    Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΦΑΛΑΤΩΣΗ!!!
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΗΝΥΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!
    Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;; ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;
    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!!!!!!!
    ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΕΦΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΜΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο συμβούλιο του δήμου ακουστήκαν φοβερές κατηγορίες για κάποιον που δεν αφήνει να γίνει το έργο και το σαμποτάρει. το είπε ο δήμαρχος χωρίς να πει ονομα και μετά και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Κατσαρός. αυτός είπε ότιτο άτομο αυτό είναι μέλος του συμβουλίου της υδρευσης.αν είναι έτσι τα πράματα τότε είναι σοβαρά και πρέπει να πουν τι ξέρουν και από που το ξέρουν και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΗΚΕ Η ΠΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙ ΚΑΤΣΑΡΟΥ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ;; ΔΙΝΕΙ ΝΕΡΟ;; ΠΕΡΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΕΣ 60.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ;;
    O Zero πάντως έχει δίκιο. Ακουσα κι εγώ για το παράξενο ανδιαφέρον του πρώην...για την αφαλάτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΑ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ... ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΤΔΡΕΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ή ΕΙΔΕ Ή ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ:
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑ. ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ... ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ.
    ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...ΑΡΗ!!!
    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΓΙΚΗ ΤΖΕΡΚΟΥ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ Ή Η ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ... ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 60000Ε = 20000000 ΔΡΑΧΜΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ??? ΕΤΡΩΓΕ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ??????
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΟΥΦΗ?? ΑΠΟ "ΚΥΝΗΓΟΣ" ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ .. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ; ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.. ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    Η ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΜΗ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ!!!
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ BATMAN ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω που εχω ακουσει τους ιδιους οτι το ονειρο τους ηταν ηταν να βαλουν πυλη πανω στην βρυση να μην περναει κουνουπι αχ ρε αειμνηστε κολοκοτρωνη ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.,εξαλλου εμας μακη μας το εχουν εφαρμοσει ηδη εδω και καιρο αυτο το συστημα απλα δεν εχουν υπερεσιακα ρουχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Ο.Φ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΕΧΟΜΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ -ΑΠΟ ΠΟΤΕ ? η λογικη δυο δικηγηρων που μπροστα παιζουν θεατρο και πισω το βρισκουν μια χαρα ΕΔΩ ΕΧΟΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΚΤΑΡΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ερώτημα είναι γιατί ενδιαφέρεται τόσο ο πρώην για την μονάδα;; κάτι βρωμάει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ιδιος ανωνυμος1 Ιουλίου 2010 στις 12:17 μ.μ.

    Γιατι δεν δημοσιευσες το σχολιο μου μπλογγερ? Για ποιο λογο? Τετοια λογοκρισια? Ο καθενας μπορει να γραφει ο,τι ανακριβεια θελει και οταν καποιος γραψει την αντικειμενικη αληθεια λογοκρινεται?? Μπραβο για την δημοκρατια σου, ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ .ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.
    . ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ μωρε που τις βρισκουν τις δικαιολογιες και θιγονται κιολας εχουν νεκρωσει τα παντα και αυτοι επιμενουν στην κριση ,την δικη τους κριση στο κεφαλι τους πληρωνουμε αλλιως εμεις μπορουσαμε να ελιχθουμε θα βρισκαμε τροπο ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπλόγκερ βάλε το αν μπορείς ξανά αυτό μπας και απαντήσουν οι ανευθυνουπεύθυνοι για τον διαγωνισμό.
    Βάλε το και άστο να το διαβάσει ο κόσμος αν μπορείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ Χ... ΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ Ή ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΣ ΠΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ναι..μεν αλλα ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ποιος θα ερθει να μας πει ο προηγουμενος φταιει.ποιος ναναι ο επομενος ποιος ναναι ..ριχτε λιγο λαδακι στη φωτια να σατυρισομεν...να κανομεν λιγον γκαλοπν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α !! εδω αν προλαβες να τακουσεις τακουσες ,σουληξεη προθεσμια τρεχα γυρευε μονο απο συμβουλιο επικρατειας και πανω καταλαβαινουν αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α !ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑΛΛΑΣΙΩΣ ΕΝΝΟΩ ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΘΑΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΛΗ ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΣΕ ΑΠΑΡΧΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ..ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ εδω παιδι μου για να σου εξηγησω η διοικ... ξυπνα το πρωι.λοιπον συναντιουνται σε συγκεκριμενους χωρους να! ετσι να τους κτυπαει ο ηλιος καπως και σκεφτονται πως θα μας γα......ν οχι ολους ,μην μπερδεστε και οι αποφασεις διανεμονται με το αναλογο υφος και γνωριμια καλως η κακως η με αναρτησεις με μαυρα γραμματα υπογεγραμισμενα ΕΠΙΤΑΧΤΙΚΑ τι να σου πω ..παρτ¨αυγο και κουρευτο οπως νομιζεις για καθεις εδω οτι θυμαται χαιρεται ,εδω χρειζομαστε τομους εξιστορισουμε...ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΓΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ;
    ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ...ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
    ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΧΑΛΑΛΙ... ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ, ΧΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.google.com/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_w0H6ufItWas/SyvG9o_BDGI/AAAAAAAALog/0mPC2sIqrJI/s400/zitianos.jpg&imgrefurl=http://epirusgate.blogspot.com/2009/12/blog-post_8810.html&usg=__cXoqtQw-wNEDiEiD_hrozZOznso=&h=300&w=400&sz=28&hl=en&start=1&itbs=1&tbnid=OQzkNh1F7K4t0M:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3D%25CE%2596%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259D%25CE%259F%25CE%2599%26hl%3Den%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...