Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Πόσο στοίχισε το δημαρχείο; Ρωτάει ο "tromeric"

7 σχόλια:

  1. Το κόστος κατασκευής του Δημαρχείου αλλά και γενικά η κατασκευή του, αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο αλλά και θλιβερή ιστορία.
    Ας αρχίσουμε από το δεύτερο, σκοτώθηκε σε τραγικό εργατικό ατύχημα ο αείμνηστος Περικλής Αράθυμος. Εξαιρετικός φίλος, άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας. Το κράτος έδωσε πενιχρή σύνταξη στη σύζυγο του, οι υπαίτιοι τίποτε.
    Ο βασικός υπεύθυνος τότε δήμαρχος Κατσαρός κατέθεσε ότι ήταν κουρασμένος ή ξενυχτισμένος δεν θυμάμαι καλά. Με λίγα λόγια έφταιγε… που σκοτώθηκε!!!
    Στα άλλα τώρα. Άρχισε να κατασκευάζεται δίχως οικοδομική αδεία και την έβγαλαν όταν έγινε το ατύχημα. Φοβήθηκαν τον Εισαγγελέα. Αν δεν κάνω λάθος η ημερομηνία στην άδεια (τέτοιες δυνατότητες είχαν ) είναι πριν το ατύχημα. Την άδεια έβγαλε ο Βραδής (μεγάλη η προσφορά του Ανδρός στον τόπο!!!)
    Εργολάβος στο ατύχημα ήταν ο Βλάχος
    Η ισοπέδωση του χώρου έγινε από τον εργολάβο του λιμανιού Κασσιόπης με αντάλλαγμα τους ογκόλιθους (νόμιμα!!! Με απόφαση του Δ.Σ.) που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό. Το κέρδος για τον εργολάβο και όχι μόνο αντιλαμβάνεστε μεγάλο.
    Στη μελέτη και χρηματοδότηση κατασκευής του Δημαρχείου προβλέπεται ισοπέδωση η οποία συμπεριληφθεί στο κόστος κατασκευής. Δηλαδή και μας την έκαναν τσάμπα και χρεώσαμε.
    Πόσο ακριβώς κόστισε, ένας κοινός θνητός είναι δύσκολο να μάθει, διότι ξοδεύτηκαν και άλλα χρήματα πέρα της χρηματοδότησης από το δημοτικό ταμείο αλλά και οι εργασίες διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου συνεχίστηκαν και από το Πανταζή.
    Ένας πρόχειρος υπολογισμός ανεβάζει λίαν επιεικώς μέχρι και 10 000 Ευρώ το τμ
    Όποιος πραγματικά θέλει να μάθει ας ζητήσει από τον έκδοτη του «Κασσωπίτη» τις τότε εφημερίδες. Θα πάρει μια μικρή ιδέα.
    Τα εγκαίνια έγιναν από 5 βουλευτές και υπουργούς του Πασοκ. Δόξες μεγάλες.
    Οφείλουμε να πούμε ότι παρευρέθη το σύνολο των συνδημοτών μας να θαυμάσουν το έργο και φυσικά ανταμείφτηκαν από πλουσιοτάτους μπουφέδες με κάθε λογής σνακ και αναψυκτικά. Όλα πληρωμένα και δωρεάν από το Δήμαρχο προς το λαό του!!!
    Ήταν και ο υπέρ δημοκράτης Πασοκος υπουργός τότε κ. Σκανδαλιδης
    Στα εγκαίνια ο Κατσαρός έσφαξε Κόκορα. Μεταξύ μας σε… τέτοια περίπτωση εγώ θα έσφαζα όλο το κοτέτσι!!! «Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη».
    Αυτά τα λίγα, δηλαδή το 10% της ιστορίας. Τα υπόλοιπα αν δεν τα σκαλίσει ο εισαγγελέας μάλλον θα τα καταπιεί ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά θα μου πείτε πόσο στοίχισε το λιμάνι της Ημερολιάς;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είμαστε με τα καλά μας;Και πως μπορεί να δικαιολογεί όλα αυτά τα κέρδη ο "Batman";Εκτός και αν τα έχει κλείσει σε θυρίδες στην Ελβετία.
    Πάντως για το δημαρχείο γνωρίζω και εγω οτι το κόστος ήταν υπέρογκο.Ξέρει κανείς πόσα τετρραγωνικά μέτρα είναι;
    Ας απαντήσει κανένας μηχανικός που γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Loipon ego gnvrizo oti exei stoixisei peripoy 1.000.000 euro mono i kataskeui epi "Batman".Tora ta bazomata ktl den gnorizo poso stoixisan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10000 euro to tetragoniko?????Posa tetragonika einai to dimarxeio gia na kanoyme tin souma?Oute bila iperpoliteleias na eftiaxnan!!!
    Oi boufedes mpikan ston tote proipologismo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΙ ΣΤΑΖΕΙ ΝΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΕΤΑ ΕΠΕΣΑΝ . ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΙΛΙΑ ΚΥΒΙΚΑ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονικά οι κομματάρχες των δυο μεγάλων κομμάτων που ασχολόθηκαν με την πολιτική τα τελευταία 20 χρόνια πρέπει να τους απαγορεύσουν την ενασχόληση με τα κοινά και το δικαίωμα ψήφου για τουλάχιστον δυο 4ετίες.
    Δεν είναι δυνατόν μετά απο τόσες αλλεπάλληλες αποτυχημένες επιλογές σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής του τόπου να έχουν αποτύχει παταγωδώς και να συνεχίζουμε να τους εμπιστευόμαστε ακόμη.
    Να παρθούν άμεσα μέτρα απο τους πολίτες.Απομονώστε τους.Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...