Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αλλαγές στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας

Σε σαρωτικές αλλαγές στις περισσότερες Διευθύνσεις της ΠΙΝ και της Π.Ε Κέρκυρας προχώρησε τις προηγούμενες μέρες ο Θ. Γαλιατσάτος. Σύμφωνα με τις αποφάσεις, που έχουν

αναρτηθεί στο Διαύγεια από τις 08 Μαΐου μέχρι και χθες είχαν αλλάξει θέσεις πάνω από δεκατρείς Διευθυντές και Προϊστάμενοι της Περιφέρειας. Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή δεν σχολίασε τις αλλαγές αυτές, αλλά στελέχη της Περιφέρειας έκαναν λόγο «Ότι οι αλλαγές σκοπό έχουν την καλύτερη λειτουργία της διοίκησης».
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Περιφερειάρχη: Ο Κ. Σκορδίλης ορίστηκε Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Γ. Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας. Ενώ στην θέση του που ήταν η Διεύθυνση Περιβάλλοντος τοποθετήθηκε ο Κ. Καρύδης, που ήταν Διευθυντής στο Συγκοινωνιών. Στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών τοποθετήθηκε ο Γ. Χαλμούκης, που μετακινήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων. Στην θέση του τοποθετήθηκε ο Π. Μεταλληνός. Ο Ν. Καραλής μετακινήθηκε στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, ενώ η Γ. Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, που κατείχε παραμένει χωρίς αντικαταστάτη προς το παρόν. Ο Κ. Κατσώρας από Διευθυντής Δημόσιας Υγείας μετακόμισε στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας. Ενώ, ο προϊστάμενος τμήματος της Δ. Υγείας Γ. Λίγκας μετακινήθηκε σε τμήμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας. Η Διευθύντρια Οικονομικών Τ. Παντελιού μετακινήθηκε στην Διεύθυνση Τουρισμού στην θέση της Θ. Μακρή, η οποία μετακινήθηκε ως Διευθύντρια Οικονομικών. Ο Στ. Γκίνης ορίστηκε αναπληρωτής Γ. Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας. Ο Ε. Καζατζόγλου ορίστηκε Διευθυντής Δημόσιας Υγείας. Ο Δ. Τρύφωνας από προϊστάμενος του τμήματος συγκοινωνιακών έργων μετακινήθηκε στα ΠΣΕΑ και στην θέση του τοποθετήθηκε ο Ν. Πολύζος. Στο μεταξύ αρκετές ήταν και οι μετακινήσεις διαφόρων υπαλλήλων από τμήμα σε τμήμα.
Σιωπή από την Περιφέρεια
Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση για τις αλλαγές, αν και κάποιοι εκ των μετακινούμενων έκαναν λόγο για «παράτυπες διαδικασίες», αφού δεν λειτουργούν Υπηρεσιακά συμβούλια.

link

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΣΑΠΙΖΕΙ, και δεν κα΄νει κανενας τίποτα. Ξέρετε πόσο στοίχισε; 390.000.000 με 400.000.000 δραχμές το 2001. Δηλαδή κάπου 1.160.000 ευρώ. Και ήτανε αβέρτο μέσα. Δυο τρεις καμπινέδες και ένα δύο μεσοτοιχίες στον πάνω οροφο. Μετά μπήκανε τα χωρίσματα με άλλα λεφτά. ΠΟΙΟΙ ΜΑΛ@Κ@Σ ξεχρεώνουνε γι΄αυτά και γιατί στοίχισε τόσο πολύ και κυρίως γιατί κανένας δεν δίνει λόγο; Μας πιάκανε κορόιδα τόσα χρόνια και μας τη λένε κι από πάνω. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΑΣ. Οι νεότεροι που δεν τα ξέρουνε αυτ'α να ξυπνησουν γιατί αυτοί θα πληρώσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...