Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκε η Βάσω Αλεξανδρίδου

Παραιτήθηκε τελικά ύστερα από έντονο παρασκήνιο φημών και καταγγελιών σε βάρος της η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Βάσω Αλεξανδρίδου.
Ειδικότερα, ποικίλα δημοσιεύματα την έφεραν να έχει καταθέσει στην Περιφέρεια τιμολόγιο 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα....

.... Η κατάσταση κορυφώθηκε όταν πριν από λίγο καιρό από το Ελεγκτικό Συνέδριο επιστράφηκαν ως απαράδεκτα τιμολόγια με έξοδα από επίσκεψή της στο Φανάρι προκειμένου να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Μάλιστα, για τα συγκεκριμένα τιμολόγια παραιτήθηκαν δύο ταμίες της περιφέρειας, καθώς τα θεώρησαν υπέρογκα και αρνήθηκαν να τα υπογράψουν, προκειμένου να μη συμμετάσχουν σε οικονομικές ατασθαλίες.
Επίσης, της καταλογίζουν αδράνεια και έλλειψη προγραμματισμού και σχεδιασμού της υπηρεσίας, με συνέπεια να υποβαθμιστούν επιχειρήσεις και να αποκλειστούν από διάφορα προγράμματα και το ΕΣΠΑ.
Σύμφωνα, πάντως, με κύκλους του υπουργείου Εσωτερικών, η ίδια επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου τηλεφωνικώς. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν της ζητήθηκε επίσημα να παραιτηθεί, αλλά αφέθηκε να εννοηθεί ότι την πρωτοβουλία θα κληθεί να την πάρει η ίδια.
Η επίσημη ανακοίνωση της αποδοχής της παραίτησής της από τον υπουργό Εσωτερικών ίσως καθυστερήσει μία ημέρα, καθώς η κ. Αλεξανδρίδου έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει επίκληση λόγων υγείας.
Η Βάσω Αλεξανδρίδου, μητέρα δύο παιδιών ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, κατά τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου και είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1976. Ηταν ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακής μονάδας στην Καρίτσα Λάρισας και καθηγήτρια τουριστικών επαγγελμάτων σε επιδοτούμενα σεμινάρια. Επελέγη στη θέση της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ύστερα από πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, την κ. Αλεξανδρίδου θα αντικαταστήσει πιθανόν η κ. Τασία Κανελλοπούλου (γ.γ. επί κυβέρνησης Σημίτη) για τους επόμενους 7 μήνες, μέχρι τη μετατροπή του θεσμού σε αιρετό. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τη θέση της αναμένεται να πάρει ο πρώην γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, κ. Παναγιώτης Σκληρός.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_28/04/2010_399135

12 σχόλια:

  1. Μη μασ δουλευετε δεν παραιτηθηκε. Κατι παιζεται, κατι ψαχνουν, κατι συμαζευουν.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai protara prepei na rotisei ton mpatman pws ta kataferne aytos me ta dika tou timologia.
    tote i "lamia" kai i parea den ta evlepe ta paraksena timologia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΙΖΕΙ!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασοκ αιωνια λαμογια. να δουμε ποιον θα μας κατσικοσουν παλι στο σβερκο για να μας τα τρωει.
    ξυπνατε ζωα, ηρθε η ωρα να τους παρουμε φαλαγγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ;;;;; ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ BMW ΔΗΛΑΔΗ;;; ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΑΚΙΡΗ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ;;; ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Η ΓΛΥΚΙΑ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΠΟΥ Ο ΒΑΤΜΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ";;; ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΣΣΩΠΙΤΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι εκαμε λέει;; Φεύγει η Βάσω και ξανάρχεται η Τασία;;; Ε ρε ΒΑΤΜΑΝ μεγαλεία!!! θα φας καλάαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GIATI H LAMIA DEN EBLEPE TA TIMOLOGIA KAI OLES TIS LAMOGIES GIA EFTA XRONIA KAI ...ANAKALIPSE THN ALH8EIA STO YSTERO??? MA GIATI ALLA THS ELEGE KAI ALLOY.... STEFANW8IKE!!! O NOON NOITW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sas to leo 20 xronia tora o fakiris ftaieiiiiiiiii thn mia efere ton mpatman meta ton goyfi meta ton mpoyfonio.. kai tora kati akouo gia thn elenista . an ayta einai alhthia o anthropos einai paranoikos xorianoi exete katalabi oti psifizoyme h klefth h hlithio i koimisi?? giati etsi thelei o fakirhs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περιμενετε,μην βιαζεστε για συμπερασματα.η υποθεση εχει πολυ ψωμι.οταν η αλεξανδριδου θα αποδειξει αυτα που θελει(γιατι εχει μαζι της τα στοιχεια-αλλιως θα την ειχε παραιτησει ο υπουργος)τοτε να δουμε που θα κριφτουν οι πασοκοκαρχαριες με τα αγγελικα προσωπα που καταγονται απο τα νησι. γιατι δεν τους εκανε τα χατιρια η αλεξανδριδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Αλεξανδριδου μπορει να λεει ο,τι θελει, για να υπερασπιστει τον εαυτο της. Τα τιμολογια ομως μηπως λενε αλλα; Εκεινα τα δωρα αγορασε απο την πατριδα της που ειναι; Καποιος ειπε οτι έχει ψωμι η υποθεση. Εχει πολυ ψωμι, εχει. Θα γελασουμε πολυυυυ. Ε ρε γλεντιαααα.
    ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΕΕΕΕΕ. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗ REAL NEWS !! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. koza ore koza, toutos o giorghs den htan pou elege oti oi kleftes 8a pane fylakh? tsou epilegei tora? opoios klepsei ligotera apo ton prohgoumeno den einai klefths? a re pontika konteyeis na patheis emfragma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ((ΛΆΜΙΑ)) ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΑ ΠΟΝΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...