Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Σωματεμπορία: Εξέδιδε 15χρονη, τάζοντάς της γάμο…

Με την κατηγορία της σωματεμπορίας συνελήφθη χθες  στην Κέρκυρα αλβανός υπήκοος Αλβανίας, ετών 39 ο οποίος διέμενε στο νησί μας.
Ο 39χρονος, στις 17 Ιανουαρίου πήγε στην Αλβανία και εξαγόρασε ανήλικη 15χρονη αλβανίδα αντί του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ...και την εισήγαγε χωρίς νόμιμες διαδικασίες στη χώρα μας, με σκοπό να την εκδίδει για να αποκομίζει παράνομα περιουσιακά οφέλη.
Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και προχθές,  ανάγκαζε την ανήλικη αλλοδαπή να εκδίδεται καθημερινά στην οικία του ή σε οικίες των πελατών έναντι χρηματικού ποσού για λογαριασμό του. Την είχε πείσει ότι με τον τρόπο αυτό θα μαζέψουν χρήματα, προκειμένου να παντρευτούν.
Η ανήλικη, συνελήφθη από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη, διότι μετά από τηλεφωνικό ραντεβού και από συμφωνηθέν ποσό 50 Ευρώ, συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.
   Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κέρκυρας.
   Κατασχέθηκαν: Ένα (1) ΙΧΕ αυτοκίνητο και τέσσερα (4)  κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα, βρέθηκαν και δύο ατζέντες με ονόματα πελατών, κυρίως αλβανικής υπηκοότητας, τα οποία εξετάζονται από τον Εισαγγελέα.   Υποβλήθηκαν αιτήματα για άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδέσεων και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Θ. Γιώτης, η κοπέλα θα τεθεί υπό την προστασία των αρμοδίων υπηρεσιών προκειμένου να της παρασχεθεί κάθε σωματική και ψυχολογική βοήθεια. 

http://www.kerkyraikovima.gr

2 σχόλια:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...