Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Προσπάθεια εισόδου από την Αλβανία με παιδική βάρκα στον Αγιο Στέφανο

 
altΝέο κρούσμα προσπάθειας εισόδου στην Κέρκυρα από την Αλβανία καταγράφηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν το Λιμενικό Σώμα περισυνέλεξε τρεις επιβαίνοντες σε παιδική πλαστική βάρκα στον Αγ. Στέφανο.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.50) το Κέντρο Ελέγχου Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTS) Κέρκυρας, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια Αγίου Στεφάνου Σινιών, έναν ύποπτο στόχο. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, που εκτελούσε περιπολία και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για μία παιδική πλαστική φουσκωτή λέμβο, προερχόμενη από τις έναντι αλβανικές ακτές, στην οποία επέβαιναν τρεις αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα έγγραφα.
Οι επίδοξοι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, παραδόθηκαν στο Συνοριακό Τμήμα Κασσιώπης.
  http://www.corfupress.com

14 σχόλια:

  1. HAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    Na tous kanoume ti ?

    Ela . Pios kalos an8ropos 8a tous filo3enisi spiti tou ?
    Oi "Iperaspistes tou kalou" prepi na filo3enisoun aftous tous aporous an8ropous ...
    ine KA8IKON tous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΣΤΕΦΑΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e ti 8a ginei me ayti tin douleia e!!! den ftanei pou erxonte kai mas klevou kai den 3erw egw ti allo mas kanoune!!! tsou frontizome kiola!!!!! , giati den nomizw na tsou 3ana stilame palle apenanti! oooxi! tsous exoume edo gia ti omorfada tou topou mas, etsi gia na exoune kales empiries oi tsarlides , opws 3ilodarmous viasmous kai alla tetia wrea kai ef8ima. ore mazokste tou kai 3ipnate oreeeeeeee!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, η αληθεια ειναι οτι οι αλβανοι δερνανε και βιαζανε τους τσαρλιδες και οχι οι ελληνες....α ρε βρεμενη σανιδα που θελεις για να λες τετοιες κουταμαρες... Αντι να πας να μαθεις γραμματα που δεν ξερεις ουτε ελληνικα, μου θες και σχολια στο ιντερνετ... αΐ ρε απο'δω..... ουστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha toys filoksenisei oi antiratsistes toy kassiopioy. afhste ton agio stefano hsyxo!!
    rotiste ton kolompaxa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΩΡΕ Ο ΚΟΛΟΜΠΑΧΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ...
    ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΟΟΥΑΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι οτι κάποιο έδερναν τους Αγγλους τουρίστες και αυτό ήταν λάθος.Ο τουρίστας έρχεται εδω για να ξεσκάσει και όχι μόλις παραφερθεί λιγάκι να βρούμε αφορμή για να τον κάνουμε μαύρο στο ξύλο.
    Τέσπα....Αυτό δεν σημαίνει οτι το να ανοίξουμε τα σύνορα και να μπεί όποιος θέλει είναι καλό για τον τουρισμό.
    Αν ήθελαν οι τουρίστες να δούν Αλβανούς θα πήγαιναν κατευθείαν διακοπές στην Αλβανία και όχι στην Κέρκυρα.Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα επειδή φοβόμαστε μήπως και μας πουν "ρατσιστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απορρώ με την αναισθησία των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου...αυτοί θα έπρεπε να μαζέψουν τους καημένους αλβανούς και να τους πάρουν στα σπίτια τους, να τους δώσουν δουλειά κτλ.
    ντροπή και νόμιζα ότι είχαμε πολλούς συναγωνιστές εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε/κυρία (ώρας 1:09μ.μ.)ο θεός να σας κάνει δηλαδή , δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που με κατηγορήσατε ότι δεν ξερώ ελληνικά. Ίσως επειδή τα έγραψα στα greeklish η επειδή έβαλα κάποιους μικρό ιδιωματισμούς και λέξεις όπως το τσ.. η το ορέ ίσως και κάποια άλλα. Βλέπω ότι δεν πιστεύετε ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον τόπο μας!!! Δεν πειράζει μπορείτε να ζήσετε στο δικό σας τέλειο κόσμο που δεν συμβαίνουν, όταν όμως θα γίνει κάτι και παραβιάσουν και το δικό σας χώρο θα αλλάξετε γνώμη και τότε φοβάμαι πως θα είναι αργά για όλους μας. Το ότι κατηγόρησα τους Αλβανούς δεν βγάζει σε καμιά περίπτωση τους δικούς μας απέξω αλλά δεν μπορείτε να μου αρνηθειτε ότι ,πχ το καλοκαίρι που μαζεύονται όλοι οι Αλβανοί στο πηγάδι και περνούν οι κοπελίτσες είτε ξένες είτε δικές μας και τις ακολουθούν είτε πειράζοντας τες με λόγια είτε με πράξεις, αισθάνεστε όμορφα και άνετα. Πάντως να ξέρετε ότι ακόμη και με ορθογραφικά λάθη και ασυνταξίες εγώ θα κάνω τα πάντα για να γίνει καλύτερος ο τόπος μου και να μπορέσω να ξανά αφήσω το κλειδί της πόρτας μου απέξω. Ελπίζω κάποια μέρα να ξεκινήσετε να νοιάζεστε και εσείς για το μέρος το οποίο σας μεγάλωσε και σας έδωσε την οικονομική άνεση και την όποια στοιχειώδη παιδία για να μπορείτε να μιλάτε τώρα χωρίς δυστυχώς πολλές φορές να γνωρίζετε!!! Τέλος μην ξεχνάτε ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στις ιστοσελίδες που βρίσκονται παρά κάτω και θα ενημερωθείτε πλήρως για τις πράξεις αυτών
    http://antiratsistis.blogspot.com/

    http://eglimatikotita.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μισό λεπτό ρε παιδιά. Θα σκοτωθούμε πάλι μεταξύ μας για το ποιοί φταίνε; Η ουσία μετράει.Η εγκληματικότητα έχει χτυπησει κόκινο, τα παιδιά μας δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνα τους ούτε στο χωριό τους, κάποιοι κυκλοφορούνε με τα 100ευρα στις τσέπες χωρίς να φαίνεται να δουλεύουνε κάπου. Τί στο διάολο στραβωθήκαμε εντελώς; αποχαυνοθήκαμε; Που πάνε όλοι αυτοί χωρίς έγγραφα;Σε μία χώρα με τόση ανεργία τί έρχονται να κάνουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8elis na sou apadiso me 4 le3eis .
    "Erxode na mas gamisoune"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΠΕ:
    ..ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ..Αποβολή από τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είναι η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών σε υποψήφιο δήμαρχο ή συνδυασμό που θα αρνηθεί να εντάξει αλλοδαπούς υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του.
    Πιο συγκεκριμένα, καλά πληροφορημένη πηγή ,αναφέρει ότι αναμένεται νομοθετική ρύθμιση ή υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία συνδυασμοί οι οποίοι θα αρνηθούν να εντάξουν αλλοδαπούς ως υποψηφίους στα ψηφοδέλτια τους, αυτόματα θα τίθενται εκτός εκλογικής διαδικασίας...

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. file (wras 12:13) den eixa pro8esh na apsimaxisw me kanenan diko mas, alla otan vlepw adiaforia gia twn topo mas trelenomai. wres wres stenaxoriemai pou yparxoun an8ropoi me paropides!!!
    telos pantwn to 8ema einai na ginei kati grhgora giati oti lene para pano einai ligo polu alh8eia apla oso mpoume na anoi3oyme o enas ta matia ston allwn kai otan ginei me to kalo auto na pra3oume analogos. ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...