Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Βελτιώσεις στα ευχετήρια για "Καλή σαιζόν" απο τον "tromeric"

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛ'ΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΑΖ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ!!!!

8 σχόλια:

  1. Ασοψεται Μαλλεας και Μπεσκας, οι μεγαλοι ευεργετες του χωριου μας!!!! Οι μεγαλοι και πιο εμπειροι επιχηρηματιες, ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΟΙ και δραστηριοι παντα!!! Αυτοι που κανονιζουν το μελλον των αχρηστων υπολοιπων κασσωπιτων...και ολοι τους φοβουντε και δεν τους λενε κουβεντα, ακομα και ο εξαδελφος του γνωστου Μαλλεα, εχει μαγαζι με αυλη και παρατασσει μηχανακια και τετραροδα ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο, τι να πεις και τι να μαρτυρησεις σ'αυτο τον τοπο....υπογραφες κατα των πεζοδρομιων... σε πιο αλλο μερος του κοσμου εχει ακουστει τετοια κουταμαρα!!!!! χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες 11:48 αλλά δεν σε προβληματίζει ότι ένας Μαλέας και δυο τρεις άλοι κάνουνε καλά ένα δήμαρχο και ένα πρόεδρο;
    Μήπως τους βολεύει η γκρίνια για να κρύβουνε την ανικανότητα;
    τα άλλα χρόνια μία με τα κολονάκια και την άλλη με τον πεζόδρομο τί τους 'εφτεγε και τα κάνανε όλα το Μάη και τον Ιούνιο; Πάντα κάπιοι άλλοι φταίνε και ποτέ αυτοί εεεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δοξάζετε ττο θεό που σας κάνουνε και κανένα έργο στο Κασόπι. Τί να πούμε και μεις στις Σινιές!!! οτι και να ζητήσομε "λεφτά δεν υπάρχουν". Ας ξαναφέρουνε τα μούτρα τους να χαλέψουνε ψήφους στο χωριόμας. Κάτι σκ..ά θα πάρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΟΡΕ ΣΙΝΙΩΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι μιλανε και οι συνιωτες, που τοσα χρονια ειχανε το μπατμαν στα οπα οπα. που εκανε τα ρουσφετια του καλα εκει πανω στις γειτονιες και το κασσωπι ηταν βουλιαγμενο...
    αστε ρε λαμογια που σας κοπηκε η μασα και βγαινεται και μιλατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλόπουλο, Καθηγητή του Εμπορικού Δικαίου, το μάζεμα υπογραφών είναι χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών καθεστώτων.
    Το μάζεμα υπογραφών χρησιμοποιείται για να επιβάλλει μια μειοψηφία με φασιστικό τρόπο την άποψή της.
    Στην προκειμένη περίπτωση μια "θλιβερή" μικρή μειοψηφία 26 ατόμων, με φασιστικό τρόπο και "δημοκρατικό" προσωπείο, μπλόκαρε την δημιουργία του πεζοδρομείου.
    Η ευθύνη βέβαια ανήκει στο κ. Δήμαρχο γιατί θα μπορούσε να κάνει ένα μικρό δημοψήφισμα για να ληφθεί τελικά απόφαση απο τους πολίτες άμεσα.
    Σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες κάνουν δεκάδες δημοψηφίσματα κάθε χρόνο για να εκφράζουν την άποψή τους όλοι οι πολίτες.

    Γιατί είναι φασιστικό το μάζεμα των υπογραφών;

    Γιατί αυτοί που μαζεύουν τις υπογραφές δεν θα πούνε ποτέ πόσοι διαφωνούσαν και δεν θα πουν ποτέ πόσες εκατοντάδες άλλους δεν ρώτησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτα να κοιτάς ολόγυρά σου ορέ 5:08 και ύστερα να λες για ρουσφέτια στις Σινιές. Πάντα οι παρατρεχάμενοι κερδίζουνε δε λέω. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κερδίζει όλο το χωριό!! Κάτι χαζολαμόγια κερδίζανε που το παίζανε ¨δημοκράτες¨κοντά στο Μπάτμαν και ήτανε σαν τα μούτρα του. Αυτοί υπάρχουνε σ όλα τα χωριά. Τώρα όμως ο καινούριος δε κοιτάζει παρά μοναχά μέχρι τη βρύση σας! Από τονα κακό στο άλλο πήγαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΟΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ;;; ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...