Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Με κέρδη ο Δήμος Αχιλλείων παρά την οικονομική κρίση

 Και όμως γίνονται θαύματα!!!

Η Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Αχιλλείων με ομόφωνη απόφασή της, στην τελευταία συνεδρίασή της, ενέκρινε τον απολογισμό και τον ισολογισμό για το έτος 2009.Με βάση το συγκεκριμένο ισολογισμό, ο Δήμος Αχιλλείων παρουσίασε πλεόνασμα, παρά το γεγονός της οικονομικής κρίσης και της μείωσης των τελών παρεπιδημούντων.
Μέσα από ένα ρεαλιστικό, στοχευμένο και οικονομικά δομημένο πρόγραμμα, η Δημοτική Αρχή, για άλλη μία φορά, πέτυχε τη βελτίωση των υποδομών και των παρεχομένων στους δημότες του υπηρεσιών χωρίς την οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.



Ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Καρύδης αναφερόμενος στο γεγονός δήλωσε:
«Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αχιλλείων πετυχαίνει, μέσα από μια ορθολογική διαχείριση να έχει ένα πλεονασματικό ισολογισμό.
Θέλω, παράλληλα, να τονίσω ότι η οικονομική ισορροπία μας επετεύχθη με τη νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση όλων των τομέων του Δήμου.
Γι΄ αυτό το αποτέλεσμα θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του Δήμου.
Τέλος, δεσμεύομαι και διαβεβαιώνω τους δημότες του Δήμου μας ότι στα πλαίσια του ενός Καλλικράτειου Δήμου Κέρκυρας, θ΄ αγωνιστούμε να προωθήσουμε τα στοιχεία εκείνα που μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των κερκυραίων ως ένα υγιή και εύρωστο Δήμο.»

http://www.corfutime.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=989:2010-06-29-12-13-15&catid=25:2010-03-23-11-14-02&Itemid=34

8 σχόλια:

  1. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ γιατι να μην τα καταφερει, εμεις εδω μπορει να επιδεικνουμε πλουτο αλλα και η αριθμητικη μας καλη ειναι ,τα ποσα που εχουμε διολου ευκαταφρονητα ,μονο!!!μονο που αλλαζουν λιγο πορεια αντι για τα ταμεια καπου στο δρομο χανονται.ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ 1δικους 10.....μας.ΑΛΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν θα μπουν οι ξενες δυναμεις θα μπορουμε να γραφουμε αυτα που λεμε σημερα ,αναρωτηθηκατε εδω μας παρακολουθουνε τωρα ,μερικοι βγαζουν καπνους ηδη που δεν μπορουν να ελεξουν καποια πραγματα ,αργοτερα μας βλεπω στην λιαρο .οποια λιαρο ..μπορει να βρισκεται σολην την ευρωπη πια ουτε σαυτον τον τοπο θα μας αποτελιωσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όνομα αυτού του δημάρχου μάλλον δεν θα το δούμε στους υποψήφιους για τον Καλλικράτη. Για ευνόητους λόγους η καλή διαχείριση πρέπει να μένει έξω από την πολιτική... Θα δούμε όμως τα ονόματα από όλα τα γνωστά λαμόγια της τοπικής αυτοδιοίκησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλιμονο μας αυτοι μπορει να μην ηταν δημαρχοι μα τωρα ηδη διοικουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βλεπω οι μερσεντες να γινονται ελικοπτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΘΕΤΩ οχι υποθετο μην τα μπερδευετε ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΒΟΛΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ-ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...