Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Διευθύντρια υπουργείου σε 31 επιτροπές - Καταπέλτης είναι για ακόμα μία χρονιά η ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Καταπέλτης είναι για ακόμα μία χρονιά η ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν 39 αναιτιολόγητες προεκλογικές προσλήψεις στην Κτηματολόγιο ΑΕ, καθώς και 25 συμβάσεις μίσθωσης έργου στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου που υπεγράφησαν προεκλογικά και προέκυψαν σχέσεις εξαρτημένης εργασίας.

Διαπιστώθηκε επίσης η ύπαρξη πλήθους επιτροπών και υποεπιτροπών στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο υπουργείο Υγείας οι οποίες δεν είχαν αντικείμενο εργασίας.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως διευθύντρια του υπουργείου Υγείας μετείχε σε 31 επιτροπές!

Από τον έλεγχο του πόθεν έσχες των δημοσίων υπαλλήλων προέκυψε ότι αντιπρόεδρος συλλόγου εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού διαθέτει καταθέσεις 9 εκατομμυρίων ευρώ.


www.skai.gr

2 σχόλια:

  1. Ο.Κ. ΜΑΣ ΤΑΠΑΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ Ε.Δ.Ε. ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ;; ΟΧΙ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΥΓΑΝ ΚΙΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...