Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΒΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ by "tromeric"

AYTAPKEIA-AΠOΘEMATA-AΠOKENTΡΩΣH! Ανάβρα

 Τελικά ανάπτυξη μπορεί να υπάρξει και στα πιο απίστευτα μέρη υπο τις πιο απίστευτες συνθήκες. Εύγε στους ανθρώπους και στην αυτοδιοίκηση της Ανάβρας!!!

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΙΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΕΡΓΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ: ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ;
    Κρίμα κρίμα κρίμα
    Για τον Πανταζή για όλα φταίνε οι άλλοι, αυτός παίζοντας μαζί τους φρουτάκια, τους τα… λέει τους… συμβουλεύει σωστά!!! αλλά δυστυχώς δεν τον ακούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΜΕ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ;
    ΔΩΣΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΑΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΕΩ ΑΧΡΕΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ, ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΙΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.
    ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...