Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ: Γκάλοπ στην Κέρκυρα για τους «αρεστούς» σε Δήμο και Περιφέρεια by "ΠΡΑΣΙΝΟΣ"

Μέσω αξιολόγησης, μετά από κατάθεση υποβολής υποψηφιοτήτων στο pasok.gr θα κριθεί ποιος θα λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές. Επιπλέον θα διεξαχθεί γκάλοπ και στην Κέρκυρα για τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Παρότι αρχικά ο Καλλικράτης είχε τύχει θερμής υποδοχής από μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, φαίνεται ότι ο όποιος υποψήφιος για δήμαρχος ή περιφερειάρχης κατέλθει στις εκλογές θα πρέπει να έχει κομματικό χρίσμα.
Τουλάχιστον στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία που ακολούθησε η κυβέρνηση για οργανισμούς, περιφέρειες κλπ. και για τους υποψηφίους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γεγονός που πάντως αναμένεται να προκαλέσει πολλά «αντάρτικα» ανά την Ελλάδα…
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisis.gr αναμένεται να εκδοθεί εγκύκλιος του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδη και της αρμόδιας Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει μέσω Διαδικτύου, σε ειδική ιστοσελίδα του pasok.gr, είτε με αυτοπροτάσεις είτε με προτάσεις τρίτων, σε διάστημα μίας εβδομάδας ή το πολύ δέκα ημερών. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των προτάσεων η υπό τον Θανάση Τσούρα Επιτροπή (συμμετέχουν επίσης ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο υπεύθυνος του τομέα Εσωτερικών Λάμπρος Μίχος, η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ρεγγίνα Βάρτζελη και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρης Στεφάνου) πρόκειται να εξετάσει τις υποψηφιότητες με βάση το Καταστατικό μέσω και της διαδικασίας των συνεντεύξεων, προκειμένου το μεγάλο μέρος να επικυρωθεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.
Και γκάλοπ…
Παράλληλα με την εξέταση των υποψηφιοτήτων από το τέλος της ερχόμενης ή τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να τρέχουν και γκάλοπ στις 13 περιφέρειες και σε μεγάλους δήμους, πρωτεύουσες νομών από τρεις εταιρείες δημοσκοπήσεων που συνεργάζονται κατά περίπτωση με το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τις περιπτώσεις δήμων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ρόδος, Κέρκυρας, Ιωάννινα, Περιστέρι, Καλλιθέα κλπ) από τους οποίους μαζί με τις περιφέρειες θα εξαχθούν τα πολιτικά συμπεράσματα των εκλογών. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το κυβερνών κόμμα θα δώσει επίσημα χρίσματα, ενώ στους άλλους «Καλλικρατικούς» δήμους θα επιχειρηθεί, να υπάρξουν στηρίξεις ή να δοθούν κάποιες «κατευθύνσεις» για τους υποψηφίους που θα στηριχθούν. Να σημειωθεί ότι βασικό κριτήριο της στήριξης του ΠΑΣΟΚ τόσο στις περιφέρειες όσο και στους δήμους θα είναι τα πρόσωπα να μπορούν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο της προσαρμογής των νέων οργανισμών στις συνθήκες του «Καλλικράτη». Στόχος της Ιπποκράτους είναι το σύνολο των υποψηφιοτήτων να έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου. 
http://www.corfupress.com 
 Απο http://kerkyraikialepou.blogspot.com/2010/05/blog-post_2776.html

2 σχόλια:

  1. Α εγώ δεν ανησυχώ καθόλου. Εχω εμπιστοσύνη στο Φακίρη και στη Λάμια. Είναι κάτι σαν την χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ, αξίες δοκιμασμένες στο χρόνο. Καθαρίζουνε όλους τους λεκέδες και έχουνε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε. Θα φροντίσουνε και τώρα να βρούνε τον πιο άξιο εκπρόσωπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣΙΕΣ.ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΟΝΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ. ΕΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΠΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...