Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τζιχαντιστές έβαλαν γυναίκες σε κλουβιά – ανθρώπινες ασπίδες σε ταράτσες

Οι φωτογραφίες στέκουν αδιάψευστοι μάρτυρες ενός νέου φριχτού εγκλήματος πολέμου από τους τζιχαντιστές και μάλιστα από εκείνους που η Δύση αποκαλούσε μέχρι πρόσφατα «μετριοπαθείς».

Στο προάστιο της ανατολικής Γκούτα, στη Δαμασκό, το οποίο ελέγχεται από τους τζιχαντιστές, έπιασαν Σύρες γυναίκες Αλουίτισες στο θρήσκευμα (Αλαουίτης είναι και ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ) και τις έκλεισαν σε κλουβιά σε ταράτσες κτιρίων.
women_damascus2
Τις έβαλαν εκεί ως ανθρώπινες ασπίδες. Και μάλιστα, για να βεβαιωθούν ότι το μήνυμα εστάλη και ελήφθη, οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
women_damascus3
Όπως μπορείτε να δείτε είναι γυναίκες κάθε ηλικίας. Πολύ πιθανό να είναι και κάτοικοι της περιοχής που το μόνο τους έγκλημα είναι η διαφορετικότητα στη θρησκεία.
Για τους σουνίτες τζιχαντιστές όλοι οι ετερόδοξοι ή αλλόθρησκοι θεωρούνται άπιστοι και τους αντιμετωπίζουν ως εχθρούς, μην αναγνωρίζοντάς τους κανένα δικαίωμα.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές στο Twitter, σε κλουβιά κλείστηκαν και άνδρες όμηροι. Πιθανό να είναι οι σύζυγοι αυτών των γυναικών.
men_damascus
Οι τζιχαντιστές τρέμουν τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, οπότε με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Την ίδια ώρα, όμως, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του πλανήτη διαλύουν την προπαγάνδα περί «μετριοπαθών ανταρτών».
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...