Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε, στυγνά, κακώς, κάκιστα, αλλά δολοφονήθηκε από τον Ρουπακιά!
Ούτε από «χρυσαυγίτη» ούτε από «παναθηναϊκό» ή «ολυμπιακό», ούτε από «πρόσκοπο» ή «λυκόπουλο».
Από τον Ρουπακιά, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος, σχεδόν ζήτησε να συλληφθεί και να να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα που τέλεσε! Τελεία και παύλα αυτό ως δεδομένο!
Προχθές, η οδός Παναγή Τσαλδάρη μετονομάστηκε σε οδός: «Αντιφασίστα Παύλου Φύσσα».
ΗΛΙΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, που στόχο έχει να πυροδοτήσει τα πάθη και την ένταση, ενώ οι καιροί είναι άκρως περίεργοι. Οι μεροληπτικές ενέργειες τροφοδοτούν την οργή η οποία παραμένει βουβή αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν παύει να είναι οργή.

Γιατί δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία, για τα θύματα της Marfin;
Δεν είχαν γονείς αυτά τα παιδιά; Δεν έπρεπε να βρεθούν και να συλληφθούν οι δράστες, οι οποίοι έχουν φωτογραφηθεί επιτόπου; Φυσικά δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία, ούτε και στην περίπτωση των δύο παιδιών της Χρυσής Αυγής! Δεν είχαν γονείς αυτά τα παιδιά; Δεν έπρεπε, ως ηθική δικαίωση, εδώ και δυο χρόνια, να είχαν συλληφθεί οι δολοφόνοι (οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί, και από ποιόν να βρεθεί αφού η αστυνομία αδιαφορεί).
Στις πιο παραπάνω περιπτώσεις, δεν έχουμε ούτε ετήσιο μνημόνιο από τα ΜΜΕ, όπως στην περίπτωση του Φύσσα!
Μήπως θρηνούν μόνον οι γονείς του Φύσσα και θρηνούν διαφορετικά επειδή είναι αριστεροί;
Με ποια λογική μας ζητείται η συμμετοχή στον θρήνο, μόνον για ότι προέρχεται από την Αριστερά…;;;
Ενέργειες σαν αυτές, ενώ η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και ουδείς γνωρίζει την τελική έκβαση της, δεδομένου πως ουσιαστικά όλες οι κατηγορίες έχουν καταπέσει, καλό είναι να αποφεύγονται, γιατί μόνο μετριοπαθείς δεν χαρακτηρίζονται, ενώ οι υπερβολές αυτού του είδους, κάνουν τεράστιο κακό σε ολους μας και στην ενότητα μας που είναι απαραίτητη σε τέτοιες περίεργες εποχές…!
Ελπίζω, όταν με το καλό τελειώσει η δίκη που σπιλώνει κάθε χρυσαυγίτη, να επανέλθει η ονομασία του δρόμου στην αρχική κατάσταση και ονομασία!
Αλλιώς ας βρεθούν δρόμοι να γραφτούν και τα άλλα ονόματα… Στον ίδιο δήμο! Αυτό είναι αντικειμενικότητα.
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων, που δεν θα έπρεπε να επιδιώκονται από δημόσιους λειτουργούς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...