Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κλείνουν το Δημοτικό Κοντοκαλίου οι γονείς των μαθητών

dimo kontokali

Υπομονή τέλος τονίζουν οι Γονείς και Κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου, που προχωρούν στο κλείσιμο του σχολείου τη Δευτέρα. "Ο εμπαιγμός που μας κάνει ο κ. Δήμαρχος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να συνεχιστεί" λεν.



Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Εμείς, οι Γονείς και Κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου, δηλώνουμε ότι η υπομονή μας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει ξεπεράσει τα όριά της! Ο εμπαιγμός που μας κάνει ο κ. Δήμαρχος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Είμαστε σε προσπάθεια επικοινωνίας και συνεννόησης εδώ και ένα χρόνο. Το Σχολείο έχει κριθεί ακατάλληλο από τις Δημοτικές Αρχές. Ο δεύτερος διαγωνισμός για προσωρινή μετεγκατάσταση κρίθηκε άγονος. Ούτε μία ενέργεια για έγκριση οικοπέδου για Νέο Σχολικό Κέντρο στην περιοχή δεν έχει γίνει, παρά τις πολλαπλές υποσχέσεις και δεσμεύσεις! Και μαζί με όλα αυτά, η επικοινωνία των κ.κ. αρμοδίων μαζί μας είναι ανύπαρκτη!
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, προχωρούμε σε κλείσιμο του Σχολείου μας, και ο αγώνας μας κλιμακώνεται!
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το video των προβλημάτων του Σχολείου



link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...