Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Προσοχή! Θωρ, μουσική heavy metal και στολές Βίκινγκς, είναι όλα «ρατσιστικά» γιατί «στενοχωρούν τις μειονότητες»...

Καθώς η νέα θρησκεία της Δύσης, ο «αντιρατσισμός» εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, το ιερατείο εκδίδει νέους κανόνες με τους οποίους ενημερώνει το πειθήνιο κοπάδι να γνωρίζει τι περιέχει ο ανανεωμένος κατάλογος αμαρτημάτων «ρατσισμού», διότι όλο και κάτι νέο προστίθεται. Τα νέα αμαρτήματα που προστίθενται είναι τα εξής: Θωρ, heavy metal μουσική και στολές Βίκινγκς..



Σύμφωνα με μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του LeedsBeckett, ο Θωρ, η μουσική heavy metal και οι στολές Βίκινγκς είναι όλα ρατσιστικά επειδή ενισχύουν την καταπίεση προς τις «εθνικές μειονότητες».

Παρά το γεγονός ότι οι «προοδευτικοί» στην Δύση πέρασαν τον καιρό τους τον τελευταίο μήνα κάνοντας μαθήματα για το ότι να ντύνεται κάποιος με «έθνικ» αποκριάτικα κοστούμια για τοHalloween αντιπροσωπεύει μία μισητή πράξη «πολιτιστικής εκμετάλλευσης», τώρα μαθαίνουμε ότι το να εμφανίζεται κάποιος ντυμένος ως μια στερεοτυπικά λευκή πολιτιστική εικόνα εκφράζει επίσης «φυλετική αναισθησία».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Karl Spracklen, «η εμμονή στο folkmetal με πολεμιστές και πολιτιστική καθαρότητα, που εμφανίζεται μέσα από τις ιστορίες των Βίκινγκς και το ντύσιμο ως Βίκινγκς στη σκηνή, μειώνει και την ταυτότητα και την αίσθηση του ανήκειν σε μια πολυ-πολιτισμική, κοσμοπολίτικη κοινωνία. Δείχνουν στους λευκούς άνδρες πώς να είναι λευκοί άνδρες και δείχνουν την θέση που έχουν οι γυναίκες και οι εθνοτικές μειονότητες στην ευρωπαϊκή κοινωνία».

Ανακεφαλαιώνοντας:

Το να ντύνομαι ως εθνοτικό στερεότυπο = ρατσιστικό.

Το να ντύνομαι ως λευκό στερεότυπο = ρατσιστικό.

Ο ηθοποιός Chris Hemsworth μπορεί επίσης τώρα να χάσει την δουλειά του, δεδομένου ότι όλες οι απεικονίσεις του Thor έχουν επίσης χαρακτηριστεί επίσημα ως «ρατσιστικές» από τον καθηγητήSpracklen.

"Οι μπάντες στην έρευνα όλες προσπαθούν να ταυτιστούν με κάποια φημισμένη λαϊκή κουλτούρα που υπήρχε πριν από τη σύγχρονη εποχή - μια κουλτούρα καθαρών λευκών ανθρώπων, μονο-πολιτισμικών και μονο-φυλετικών. Σε ορισμένες μπάντες, υπάρχει σαφώς ρατσιστικός σκοπός με την υιοθέτηση σφυριών τουThor, στυλ Βίκινγκς και ηρωικούς παγανιστικούς μύθους", δήλωσε ο Spracklen.

Σύμφωνα με τον αξιότιμο καθηγητή, το folk metal είναι επίσης μια τοξική έκφραση λευκού προνομίου που, "διατηρεί μια παλιομοδίτικη δομή της εξουσίας, όπου ο λευκός, αρσενικός Ευρωπαίος είναι ανώτερος."

"Η folk metal λειτουργεί ως άνετος χώρος αναψυχής για εκείνους που έχουν χάσει την εξουσία τις τελευταίες δεκαετίες: ο λευκός Ευρωπαίος, οι άνδρες της εργατικής τάξης που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στα προνόμιά τους από τις γυναίκες, την παγκοσμιοποίηση, την μετανάστευση και την μετανεωτερικότητα. Πιστεύω ότι παραμένει στον πυρήνα της ιδέας του heavy metal μια μορφή διασκέδασης που κάνει τον ανδρισμό και τη λευκότητα τον κανόνα".

Έτσι με άλλα λόγια, ο «ανδρισμός» και το να είσαι λευκός είναι κακό.

Βασικά, κάθε σύμβολο ή αναπαράσταση που αντιπροσωπεύει τον λευκό πολιτισμό, είτε βασίζονται στην ιστορική πραγματικότητα είτε σε μυθολογικές παραδόσεις είναι «ρατσιστικό» και καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...